Dagens horoskop lördag 27/7

26 jul, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lördagen kretsar kring utomhusaktiviteter. Du är gärna ute i skog eller mark om du har möjlighet annars så tillbringar du ändå dagen utomhus men i en mer stadsbetonad miljö. Kvällen handlar om att våga tänja på sin komfortgräns och göra något du inte brukar göra.

Oxen 20/4-20/5

På lördagen försöker du njuta av sommaren och möjligheten att kunna gå en promenad utan att behöva bylta på dig massor av kläder. Det här blir en bra dag där du njuter i full drag. Kvällen handlar om att träffa vänner och bara ha kul. En härlig avslutning på dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen handlar om vila och återhämtning. Det blir en lugn dag där du väljer bort stressiga situationer eller fysiskt ansträngande aktiviteter. Lördagen handlar mer om att må bra i nuet och att umgås med dina vänner. Idag kommer en bekant med ett överraskande besked.

Kräftan 21/6-22/7

Har du möjligheten går du gärna ut och äter idag. Vackra miljöer och mat som du inte lagat själv inspirerar dig och gör dig glad. Är du utomlands kanske du slår på stort och besöker en lite lyxigare restaurang. Hela lördagen andas glädje och inspiration.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen mattas lite av elden av och det kommer in jord och lägger sig över ditt tecken som en varm och trygg filt. Det blir en väldigt mysig dag som med fördel tillbringas i naturen. Du mår bra av att vara nära växter och djur. En släkting har ett problem som hen vill få hjälp med.

Jungfrun 23/8-22/9

På lördagen kommer det in jord i ditt tecken och det skapar stabilitet och gör dig harmonisk. Det här är en bra dag för att unna dig lite extra lyx. Du uppskattar det extravaganta mer idag än annars. Kvällen är lämplig för en date eller en romantisk hemmakväll.

Vågen 23/9-22/10

Du börjar planera i närtid. Det kan gälla dagen eller den närmaste veckan. Det blir en bra dag där du är aktiv och låter dig dras med på olika utflykter. Vanligtvis kanske du undviker museum eller gamla byggnader, men idag är du öppen för det mesta. Du vill vidga dina vyer.

Skorpionen 23/10-21/11

Lördagen blir en praktisk dag då du gärna pysslar en del i hemmet. Den här dagen handlar främst om att organisera och strukturera. Du vet att du kan vara ganska rörig som person och då är det skönt om det finns en viss grundordning omkring dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är det fest och lyx som gäller. Är du inte bortbjuden eller ordnar med kalas själv så ser du till att unna dig lite lyx i form av en god brunch eller härlig middag ute. För dig är sommaren alltid lite mer avslappnad och du har energin att njuta lite mer av livet.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det full fart hela dagen och kvällen. På dagen så har du olika projekt som du ska hinna med och du får hjälp av en person som du inte känner så bra men som du märker att du klickar med. Kvällen handlar antingen om vänskap och djur eller om en flottare middag.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det god mat, vänner och en allmänt lat känsla som gäller. Det blir en härlig dag där du njuter lite extra av livet. Dagen handlar till stor del om utomhusvistelse medan kvällen bjuder på fest och roligt sällskap. Ikväll blir det sent så se till att vara utvilad.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen bjuder på en riktig naturupplevelse. Det blir en härlig dag i skog och mark. Kanske plockar du bär eller svamp eller så tillbringar du dagen i ett naturreservat eller på en strand. För dig är miljön viktigare än vad du gör. Kvällen handlar om sommarnöjen såsom att grilla och spela kubb.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons