Dagens horoskop måndag 29/7

28 jul, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är du väldigt verbal av dig och du säger det du tänker utan att fundera på vilka konsekvenser det kan få. Oftast är det en bra sak att vara öppen med sina åsikter, men det är också bra om du väljer dina ord lite mer omsorgsfullt. Ord kan såra lika bra som en kula, sägs det.

Oxen 20/4-20/5

Idag väntar något så ovanligt som en måndagsfest. Det kan vara något enkelt som en AW eller en spontan brunch med dina vänner eller så slår du på extra allt med en fest som du fixar. Oxar älskar att laga mat och bjuda in sina vänner, idag överträffar du dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är dubbelt med luft i Tvillingens tecken den här måndagen och det underlättar i alla form av kommunikation. Om det är någon dag du kan lyfta känsliga ämnen och gå till botten med personliga problem så är det idag. Du vet precis hur du ska uttrycka dig för att bli förstådd.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns ingen hejd på hur många idéer som du har. Du sprudlar av entusiasm oavsett var du befinner dig eller vad du gör. Det blir en härlig och uttrycksfull dag. Det enda du ska se upp med är att inte energin tar slut innan du är klar med det du planerat att göra för dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har varit lite dyster när du tänkt på framtiden, men idag blir första dagen på länge som du känner dig hoppfull. Ett besked av något slag ger hela den siutauíon du befinner dig i ett nytt ljus som är betydligt mer positivt. Det blir en dag då du mår riktigt bra.

Jungfrun 23/8-22/9

Du startar veckan med en lättsam påverkan från Tvillingarna som främjar din kommunikation, men som också får dig att undvika arbeten och uppdrag som kräver fysisk stamina. Du vill helt enkelt hellre ta det lugnt än att slita hårt, men du har inget emot en livlig diskussion eller debatt.

Vågen 23/9-22/10

Du inleder veckan med att vara väldigt charmig och insäljande. Idag kan du verkligen göra reklam för både tjänster och produkter. Du vet hur du ska lägga orden för att få just det du säljer att verka frestande. Kvällen handlar om din eller en väns hemlighet.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag inser du att du är ganska less på alla personer som du känner och att det är på tiden att du skaffar nya vänner. Skorpionen kan vara rätt så dramatisk i sina känslor och idag spelar du ut hela ditt register mot en kollega eller familjemedlem som du tycker har gjort fel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en liten solstråle hela måndagen. Det finns positiva, lätta energier i ditt tecken som gör att du tacklar problem och motgångar med samma glada inställning som du tar dig för allt annat med. Idag möter du en person som blir fascinerad av dig och vill lära känna dig bättre.

Stenbocken 22/12-19/1

När Stenbocken presenteras med för många alternativ så kan du bli velig och det är fallet med just den här dagen. Du vill göra det bästa valet, men det är så mycket som är snarlikt att du får svårt att besluta dig. Kvällen bjuder på en fysisk utmaning.

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen tillbringar du gärna utomhus tillsammans med kompisar. Du ägnar dig antingen åt regelrätt friluftsliv eller åt en hobby. Det blir en dag där du verkligen kan slappna av och njuta av livet. Under dagen försöker du även hjälpa en vän med ett problem som hen har.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag uttrycker du gärna dina åsikter, men du är ivrig i att få säga det du vill så det finns en risk att du inte tänker igenom hur du formulerar dig. Om du uttrycker dig klumpigt kan det hända att det blir mer fokus på hur du säger saker snarare än på vad det är du vill få sagt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons