Dagens horoskop tisdag 30/7

29 jul, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar också om att uttrycka sig fritt och ge del av sina åsikter oavsett om de är efterfrågade eller ej. Det här gör att det ibland kan bli lite obekväma situationer, men det gör inte dig så mycket. Väduren är bra på att klara av obekvämt, du vet precis hur du ska bryta en stel tystnad.

Oxen 20/4-20/5

Du har en släkting eller vän som är på väg att, i dina ögon, genomföra en ogenomtänkt plan. Du vill gärna upplysa den här personen om att hen är på väg att göra ett misstag. Frågan är om hen kommer att ta till sig av dina tips eller bli opportun och gör precis tvärtemot dina förslag.

Tvillingarna 21/5-20/6

På tisdagen är du väldigt insäljande. Har du ett arbete där du marknadsför eller säljer saker kommer du att göra succé den här dagen. Du är nämligen övertygande utan att bli påträngande. Kvällen handlar om ett privat projekt som du vill hinna med att ta tag i.

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen blir en balansgång mellan att hålla igång fantasin och entusiasmen samtidigt som du är realistisk med hur mycket du kommer att hinna. I övrigt en rolig och kreativ dag som till stor del handlar om nuet och att njuta av livet. Kvällen bjuder på nyheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får en förfrågan som du spontant vill tacka nej till, men du bör överväga den eftersom det finns mycket bra saker i det här förslaget om du bara ger det en chans. Ibland dömer du saker för fort utan att ge det en ärlig chans. Jobba på ditt dömande idag.

Jungfrun 23/8-22/9

Det har varit ganska kyligt mellan dig och en vän den senaste tiden. Du vet inte riktigt vad det är som blivit fel mellan er, men idag försöker du reda ut det som inte känns rätt. Just nu är du väldigt verbal och det underlättar i den här situationen.

Vågen 23/9-22/10

Idag vill du gärna gå din egen väg men du kommer att märka under dagen att du tjänar mer på att samarbeta än att köra individuellt.Du är en person som kan bli ganska velig när det kommer till beslut och då är det bra att det finns andra som kan ta kommandot.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag hamnar du i en högst oväntad situation som bjuder på en möjlighet att spontant börja prata med främlingar. Det här är en bra chans att lära känna lite nya individer och har du tur så kommer du att klicka med en eller flera av dessa personer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen handlar om att lära sig nya saker. På jobbet kan det röra sig om en internutbildning eller nya uppgifter. Är du ledig så tar du chansen att lära dig mer om den plats du befinner dig på. Skyttar brukar i allmänhet inte vara så historiskt intresserade, men idag gör du ett undantag.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag tar du nya tag igen kring de val du ska göra för hösten. För att du ska kunna bestämma dig behöver du strukturera upp ditt sätt att tänka och det innebär många listor och en hel del efterforskningar. Stenbocken är noggrann och du lämnar inte viktiga beslut åt slumpen.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen verkar också innehålla en hel del frisk luft, men den kan också innehålla en resa på ett par timmar eller mer. Även om dagen blir härlig så blir det senare än du tänkt dig innan du kommer i säng för kvällen. Det funkar bra om du är ledig, men kan ställa till problem om du arbetar.

Fiskarna 19/2-20/3

Även tisdagen handlar om kommunikation, men idag har du lärt dig en läxa så du är lite mer försiktig med hur du säger saker. Du funderar igenom dina argument och du ser till att ha vattentäta förslag som täpper till eventuella protester. Kvällen blir underhållande.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons