Dagens horoskop onsdag 31/7

30 jul, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag märks Tvillingens inflytande tydligt på ditt tecken. Det finns en dubbel påverkan som gör att du känner en stor entusiasm samtidigt som du tvekar. Du får nästan tvinga dig själv att ta itu med vissa saker även om du tycker det är jättekul när du väl kommit igång. En vän läcker en hemlighet idag.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar om både nytta, nöje och att sälja in de argument som du finslipat på. Till viss del går dagen i samma spår som gårdagen där du lägger fram dina synpunkter på ett säljande sätt. I övrigt en dag som bjuder på en hel del utomhusvistelse, mycket vila och härliga måltider.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du väldigt spontan och du bestämmer inte gärna aktiviteter i förväg utan går mer på känsla än på planering. Dagen handlar om att leva i nuet och tillåta dig att bli impulsiv. Idag möter du en person som både fascinerar och skrämmer dig lite. Hen utstrålar makt och pengar.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du tycker att du är bra på att kommunicera, men någonstans på vägen har det uppstått ett missförstånd mellan dig och en kollega/vän. Här är det viktigt att inte älta vad det är som gått fel utan fokusera på att rätta till det här kommunikationsmissen innan det blir ännu värre.

Lejonet 23/7-22/8

Onsdagen blir ett härligt äventyr som bjuder på nya och lite annorlunda upplevelser. Det blir vackra miljöer, roliga möten och en hel del att lära dig den här dagen. Det viktigaste är att du är öppen för det som är nytt och att du inte dömer ut vissa aktiviteter på förhand.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag väljer du att umgås med personer som du inte känner så väl för att det är enklare. Det blir en rolig och lättsam dag där du slappnar av och njuter av stunden. Den här dagen finns det inga problem, bara nöjen och roliga människor.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att testa gränser och att våga sticka ut. Du brukar föredra att smälta in snarare än att synas och höras men idag är det din tur att få glänsa. Tillåt dig att njuta av all uppmärksamhet som du får. Kvällen blir intressant och informationsrik.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du väldigt impulsiv och följer dina nycker utan att fundera på var de leder dig. På sätt och vis blir det här en rolig och inspirerande dag som kan leda till att ditt liv tar en lite annorlunda inriktning från och med nu. Det behöver inte vara någon större förändring, men en lite annan väg än du tänkt dig från början.

Skytten 22/11-21/12

Även onsdagen handlar om att lära sig saker, men den här dagen kan det vara lite mer fysiska aktiviteter såsom sport eller att testa något nytt på gymmet. Som Skytt mår bäst när du känner att du utvecklas och får vidga dina vyer. Kvällen fokuserar på nöjen.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen får du lite hjälp av ödet, det blir en knuff åt rätt riktning så ta till dig av den här knuffen. Du presenteras med en unik möjlighet som du inte fått ta del av tidigare och om du kan säkerställa den här chansen så är du i hamn. Här gäller det att vara både snabb och bestämd.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

På onsdagen testar du något som du är lite osäker på men det visar sig fungera bättre än förväntat och det tar en rejäl tyngd från dina axlar. Den här dagen handlar även om att umgås med familjen och bara ta det lugnt. Under dagen får du strålande nyheter som kan hjälpa en ung släkting eller vän.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen blir rolig och lättsam. Du har trevliga aktiviteter inbokade och du ser till att göra det mesta möjliga av dagen. Du försöker även att hinna med att träffa en vän som du inte sett på länge. Det blir ett uppskattat möte som innehåller massor av trevligt skvaller.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons