Dagens horoskop torsdag 1/8

31 jul, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om att kunna hantera kritik, något du inte är världsbäst på. Det finns en osäkerhet hos dig som gör att du tar konstruktiv feedback väldigt personligt. Idag kan en chef eller mentor ge dig sina åsikter och det finns en risk att du blir upprörd över det hen har att säga.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om att landa i lugnet. Hela våren har varit bitvis stressig och det är först nu som du kan slappna av och njuta av livet. Det blir en behaglig torsdag som inte innehåller så mycket aktivitet men som ger dig massor av positiv energi. Dagen kan även innehålla en resa eller utflykt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag vill du visa upp dina förmågor. På jobbet kan det vara att du lägger manken till och blir extra produktiv den här dagen. Är du ledig så vill du visa upp dig på ett annat sätt, det kan vara genom att tävla, idrotta eller vara kreativ i hemmet. kvällen bjuder på en överraskning.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det bra om du visar empati med en vän som mår dåligt. Det bästa du kan göra är att lyssna utan att komma med moralkakor eller råd för hur hen ska agera. Hen behöver bara ditt stöd och en axel att luta sig mot. Kvällen bjuder på en fysisk utmaning.

Lejonet 23/7-22/8

När Månen går in i Kräftans tecken skapas ett starkare band mellan dig och dina känslor. Du kan bli mer dramatisk de här dagarna, men du är också mjukare och mer empatisk. När du har den här lite mjukare framtoningen så framstår du som mest sympatisk och öppen.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag väljer du att ta hand om en familjemedlem eller släkting framför att hänga med dina vänner. Det blir en dag då ansvaret väger tyngre än viljan att ha kul. Du är en väldigt plikttrogen person som tar sina åtaganden på största allvar.

Vågen 23/9-22/10

På torsdagen är du en riktig hemmaråtta. Du gör saker tillsammans med familjen eller en nära vän, men det är inte säkert att du går utanför lägenheten eller huset du bor i. Den här dagen handlar till stor del om att pyssla och att göra saker som du är intresserad av.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Skorpionen kan vara väldigt kreativ och konstnärlig när hen vill och det vill du idag. Det blir en rolig och inspirerande torsdag där du utforskar dina talanger inom mer kulturella områden. Dagen kan också bjuda på en smakexplosion som du inte förväntat dig.

Skytten 22/11-21/12

Du har snöat in på något som inte är rätt och idag inser du ditt misstag. Det är dags att byta spår och göra saker lite annorlunda. Genom ett flexibelt tänkande kan du få nya idéer och en massa härlig energi. Kvällen handlar om en lögn som plötsligt avslöjats.

Stenbocken 22/12-19/1

En kollega har börjat visa ett större intresse för att vara bara kollega med dig och du tar det som en komplimang även om du inte är intresserad. Som person är du snäll så du säger oftast inte ifrån på skarpen. I övrigt en trevlig och lagom händelserik dag.

Vattumannen 20/1-18/2

På torsdagen varierar du arbetet med lite nöje. Det blir en trevlig dag som innehåller alla ingredienser för att du ska trivas. Under dagen kan du göra ett riktigt bra klipp till en framtidsdröm som du har. Under torsdagen försöker du även sätta tid åt en hobby.

Fiskarna 19/2-20/3

Du gör torsdagen till en dag som kretsar kring familjen. Du hittar på roliga aktiviteter där alla kan vara med, gammal som ung. För dig är det viktigt att varje person känner sig delaktig och att ingen blir lämnad utanför. Kvällen blir improviserad och lite äventyrlig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons