Dagens horoskop fredag 2/8

01 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om familjen ellet nära vänner. Det blir en mysig dag där du njuter av att kunna göra aktiviteter ihop. Under den här dagen får du höra positiva nyheter som rör en väns arbete eller utbildning. Kvällen handlar om att hitta nya smultronställen att avnjuta av sommaren på.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen spenderar du gärna utomhus, särskilt om du är ledig. Idag kan du roa dig med allt från att plocka bär till att bara strosa omkring i naturen. Är det varmt så badar du gärna, det är sällan som man hittar badkrukor i Oxens tecken. Kvällen bjuder på trevligt sällskap och extravagant mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du väldigt kreativ i allt du tar dig för från jobbet till att fota saker som du ser och upplever. det här blir en dag då din konstnärliga sida får blomma ut helt och fullt. Kvällen handlar om att ta till vara på det bästa av sommaren genom att vara spontan.

Kräftan 21/6-22/7

Du har ett litet underligt humör den här fredagen. En minuten är allt på topp bara för att du ska bli irriterad över småsaker i nästa stund. Var medveten om att det är du som pendlar i humöret så blir det lättare att parera jobbiga situationer innan de eskalerar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen bjuder på fest, antingen bokstavligt eller bildligt talat. Det blir en glittrande dag där du tar för dig av livet, sommaren och alla nöjen. Idag är en dag då du kan bli förälskad i själv tanke på att vara förälskad mer än i en fysisk person. Det gör dig väldigt flirtig och utåtriktad.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du mer nyfiken än du brukar vara och du utforskar gärna nya miljöer. Det finns en härlig vibe över hela den här dagen som andas sommar och nöjen. Under dagen kan du springa på en vän som du inte sett på länge, ett till synes slumpartat, men väldigt uppskattat möte.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du på upptäckts humör. Du kanske inleder en resa eller försöker utforska din näromgivning. Det blir en dag där du upplever nya miljöer och där du får möjligheten att låta dina sinnen få utvecklas att testa på både utmanande och fantastiska saker.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag tar din dramatiska sida över när en vän eller kollega säger något som du uppfattar som kränkande eller bara sårande. Du visar vad du känner och du är inte sen att både verbalt och med gester visa hur arg och besviken du är. Den andra personen kommer att reagera starkt på ditt utspel vilket gör situationen ännu värre.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På fredagen får du användning av din kreativa sida. Det här är en dag då du sätter en konstnärlig prägel på allt du gör, oavsett om det är hobby eller på jobbet. Det blir en rolig dag där du får testa på annorlunda uppgifter. Kvällen kretsar kring ett romantiskt möte

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen umgås du gärna med vänner eller familjen. Det blir en mysig dag och en ännu mysigare kväll som med fördel spenderas inomhus. Idag stöttar du en vän som har lite dåligt självförtroende. Du vet vad du ska säga för att få hen att må bättre.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir trevlig men kan innehålla vissa stråk av irritation när en släkting har en massa projekt som hen vill dra igång, men som du tycker är lite onödigt att börja med just nu. Det blir en del debatterande, men i slutändan kommer ni överens. Kvällen bjuder på lagom mycket underhållning.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag funderar du på en större försäljning. Det kan vara något du ärvt eller kanske en egendom eller lägenhet. Det här är något du gått och sugit på ett tag, men det är först nu som du börjar känna dig mogen att ta tag i den här försäljningen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons