Dagens horoskop lördag 3/8

02 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen tar du gärna hand om en äldre person som du uppskattar, men inte hinner umgås med så ofta som du skulle vilja. Just nu är det mycket på gång i ditt liv, så en mysig eftermiddagsfika med den här personen kan få tiden att stanna upp och du får en fysisk och mental paus från livet.

Oxen 20/4-20/5

Du har en släkting som funderar på att sälja en egendom eller lägenhet och du bör respektera hens beslut även om du tycker att det är sorgligt. Oxar brukar vara sentimentalt lagda så du kan mycket väl förknippa den här platsen med härliga minnen. I övrigt en bra men lugn lördag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det kan uppstå en konflikt i hemmet idag och det gäller att du klarar av att hantera den här typen av gräl. Som Tvilling kan du gå in i försvarsställning när det blir en tryckt stämning hemma, du avskyr att diskutera privata saker även om det är med människor som du är nära.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som har väldigt svårt att säga nej till människor som du bryr dig om. Oavsett om det är att låna pengar, hjälpa till eller bara hänga med på aktiviteter som du inte är intresserad av så tenderar du att säga ja hellre än nej. Idag är det dags att du övar på att sätta gränser.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om relationer, antingen kärleksförhållanden eller nära vänner. Du tar ett viktigt kliv framåt i en av dina relationer idag, det handlar främst om att du släpper ned garden och låter personen få se lite mer av vem du egentligen är bakom det glättiga ytan.

Jungfrun 23/8-22/9

Lördagen blir en dag då du försöker charma en svårflörtad släkting. Hen har en förmåga att sätta sig på tvären, även om det handlar om hens eget bästa. Kvällen blir rolig och aktiv. Det här är en lördag som du håller igång från tidig morgon till sen kväll.

Vågen 23/9-22/10

För ovanlighetens skull har du tagit ett ganska impulsivt beslut och idag argumenterar du för dina planer med din partner eller vän. Tyvärr är inte hen lika entusiastisk som du är och du kan börja tveka om du valt rätt. Gör inte det, var stolt över att du faktiskt gjort ett val.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Under lördagen eskalerar dramat från fredagen. Båda inblandade parter har sagt och gjort saker som ni egentligen inte menar, men frågan är vem som ska ta första steget till försoning. Ni är båda stolta och tycker att ni har rätt i sak, även om det hela gått lite över styr.

Skytten 22/11-21/12

Lördagen blir en mysig familjedag som med fördel spenderas utomhus. Det här är en dag som bjuder på roliga upplevelser och en hel del skratt. Idag får du en fin komplimang av en vän eller bekant. Det blir grädden på moset den här lördagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du mer hjälpsam än dina vänner eller familj förväntar sig av dig så det blir en positiv överraskning. Saken är den att du ligger bra till i din egen planering så du har inget emot att ge en hjälpande hand. Kvällen blir rolig och bjuder på en hel del dråpliga situationer och massor av skratt.

Vattumannen 20/1-18/2

Under lördagen finns det en risk att du blir arg på riktigt på en släkting som inte går att resonera med. Hen vill ha det på sitt sätt och har noll flexibilitet. Själv föreslår du alternativ, men inget faller i god jord. Kanske borde du helt enkelt säga ifrån på skarpen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag diskuterar du gärna olika idéer rätt så fritt så det gäller att det är högt till tak och att alla respekterar varandra. Så fort någon börjar ifrågasätta de andra personernas åsikter kan det bli jobbigt. Ni måste acceptera att människor tycker olika och att det är okej att göra det.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons