Dagens horoskop söndag 4/8

03 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det finns en person som du står väldigt nära och som du känner att du sviker. Det handlar om små, vardagliga löften som du blir tvungen att skjuta på för att livet och arbetet kommer emellan. Det kan vara något så enkelt som att fika eller äta middag tillsammans. Idag ser du till att kompensera för det du missat.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du kreativ och påhittig. Oavsett om din konstnärliga sida tar sig i uttryck på papper, mat eller i ett mer omfattande projekt så har du kul och tiden går fort. Du älskar att skapa med dina händer. Dagen bjuder också på roliga nyheter och lite intressant skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har humör, inte tal om annat, men du kan också vara snabb att be om ursäkt eller förlåta efter en konflikt. Idag visar du prov på ditt stora hjärta och din förmåga att inse ditt eget bidrag till det här grälet. I övrigt en mysig söndag som lägger tonvikten vid familjen.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen bjuder på en Nymåne i lejonets tecken och det kan hjälpa dig att hitta både energin och viljan att ta en konfrontation hellre än att göra något du inte vill göra. Det blir en bra dag där du säger stopp, jag vill inte istället för att bara följa med strömmen.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det Nymåne i Lejonets tecken och den här dubbla påverkan från både Sol och Måne ger dig en härlig kickstart in i en rolig och energisk period. Du känner redan när du vaknar att det kommer att bli en bra dag, och allt som händer efter det blir en bekräftelse på hur speciell den här söndagen är.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är det bra om du sätter gränser, både för dig själv och andra. Som Jungfru mår du bra av att ha ramar och rutiner. Alla jordtecken behöver den här formen av struktur för att fungera. Det är också bra att du sätter gränser mot andra personer så att de inte utnyttjar din snällhet.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Nymåne är möjligheternas tid och med en Nymåne i Lejonets tecken får du både drivet och energin att förverkliga en dröm som du har. Idag kommer du ett stort kliv närmare dina mål och du är väldigt nöjd med din egen insats. Kvällen blir mysig och familjär.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag ger Nymånen dig styrkan och viljan att kunna förlåta för att gå vidare. Även om du tycker du har rätt så vet du att ingen kommer att ge sig så det är lika bra att vara den vuxna i den här situationen. Kvällen bjuder på en välkommen överraskning.

Skytten 22/11-21/12

Du har planerat för hösten, men av någon anledning måste du göra om planerna lite. Även om det är tungt att ändra spår så vet du att det är nödvändigt och på sikt, en mycket bättre väg att ta för din del. Eftermiddagen handlar om en matupplevelse.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har under en längre tid brottats med ett problem som du inte hittat en lösning på. Idag erbjuds du en unik möjlighet som kommer att hjälpa dig att komma till rätta med det här problemet. Det är en energi i Nymånen som bidrar till att ge dig en unik chans.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Lite beroende på hur lördagen avslutas så innehåller söndagen antingen en resa eller rent hemmamys. Mycket den här dagen kretsar kring framtidsdrömmar och god mat. Du lagar gärna något tillsammans med övriga familjen. Kvällen bjuder på underhållning av högsta klass.

Fiskarna 19/2-20/3

Du står inför ett lite jobbigare beslut och du har hittills inte haft en aning om vilken väg du ska välja. Idag får Nymånen dig att tänka i en helt ny bana och du inser att det inte handlar så mycket om ett val som om att inte låta en möjlighet gå förlorad. Det blir en dag som ger dig värdefulla insikter.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons