Dagens horoskop måndag 5/8

04 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen inleds med att Merkurius går in i retrograd och det märks på ditt sätt att kommunicera. Du är inte lika tydlig och rak som du brukar vara utan det finns en tvekan i det du säger som gör att du lätt kan bli missuppfattad. Kvällen handlar om att ta initiativ.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir en trevlig dag där du lägger mycket energi på att vara social. Det kan vara första dagen efter semestern eller så träffar du personer som du inte sett på ett tag. Det enda du ska tänka på är att vara väldigt tydlig när det kommer till saker som ligger dig varmt om hjärtat så att du klargör vad det är du vill.

Tvillingarna 21/5-20/6

På måndagen går merkurius in i retrograd och det påverkar dig lite extra eftersom det är din härskarplanet. Du vänder blicken inåt och blir inte fullt lika social som du brukar vara. Det är bra för dig att ha de här lite mer stillsamma perioderna för då kommer du ikapp livet mentalt.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du inleder veckan med en osäkerhet i ditt horoskop. Det finns en vilja att driva på saker om du arbetar, men Merkurius retrograd gör att du har svårt att uttrycka dig på ett klart sätt. Du blir frustrerad på hela situationen och när du blir frustrerad kan du även bli irriterad på människorna omkring dig.

Lejonet 23/7-22/8

Du säger vad du vill idag utan att egentligen tänka dig för och det är kanske inte det bästa du kan göra, i alla fall inte om du arbetar. Risken är stor att du trampar någon på tårna för att du uttrycker dig en smula klumpigt. Merkurius retrograd påverkar dig mer än du tror.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag går din härskarplanet Merkurius in i retrograd och det påverkar ditt sätt att debattera och argumentera för din sak. Även om du försöker vara övertygande så saknas lite av den där gnistan som gör din plädering genialisk istället för bara bra. Kvällen handlar om din ekonomi.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Vågen är ett av de mest obeslutsamma tecken i zodiaken men idag får du hjälp från jord att, inte bara fatta beslut, utan att också hålla fast vid dem. Det finns ett driv hos dig som får dig att vilja komma framåt oavsett om det gäller arbetet eller privata åtaganden.

Skorpionen 23/10-21/11

Du går in i veckan med en härlig optimism och massor av idéer och visioner. Tyvärr så lyckas du inte entusiasmera din omgivning och det gör dig frustrerad. Du försöker sälja in dina idéer men dina argument faller platta. Det här är inte rätt dag att sälja in saker eller idéer.

Skytten 22/11-21/12

Idag är du tyst och eftertänksam vilket är ovanligt för den pratglada och livliga Skytten. Det handlar inte om att du är ledsen eller arg, utan bara om att du behöver få tid att fundera över dig själv och livet. Det är sällan du tar dig tid att göra en inre reflektion.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar om att oroa sig för saker som ligger utom räckhåll för dig att påverka i nuläget, men du är ändå stressad över att du inte ska hinna med. Det blir en dag då du gärna gör upp strategier och ägnar dig åt att skriva långa listor som du kan pricka av.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag blir du irriterad på en släkting som aldrig tycks bli nöjd. Ni två har en förmåga att prata om varandra snarare än med varandra och därför uppstår ofta missförstånd. Det enklaste är om du berättar hur du upplever er relation, tydligt och rakt, men tyvärr är inget mellan er enkelt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du hamnar i en jobbig situation där det uppstår en konflikt mellan en anhörig till dig och en tredje part. Du blir indragen i hela den här soppan och du blir tvungen att ta ställning mot din släkting eftersom hen i det här fallet har fel. Det blir en infekterad situation.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons