Dagens horoskop tisdag 6/8

05 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du är lite ilsken idag och en ilsken Vädur hamnar lätt i konflikt, något som du märker den här tisdagen. Jobbar du eller umgås med andra Vädurar kan du nästan räkna med ett gräl eller i alla fall en het diskussion den här dagen. Väduren är inte den som viker ned sig.

Oxen 20/4-20/5

Idag försöker du få ut det mesta av sommaren. Det blir en fysisk dag där du först och främst satsar på att göra saker med händerna snarare än teoretiskt arbete. Är du ledig så njuter du lite extra om du kan vara utomhus den här dagen även om det också blir en hel del hemmapyssel.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen fokuserar mycket på ekonomi och på en investering som du är på väg att göra. Även om det inte är en jättestor investering så kommer det att krävas en del planering och sparande från din sida för att det ska gå ihop. Det verkar ha med din framtid att göra så kanske handlar det om att du ska börja studera.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du ovanligt velig och din oförmåga att fatta ett enda vettigt beslut irriterar en kollega. Ni har aldrig dragit jämt men fram till idag har ni haft en slags professionell vapenvila där ni försöker komma överens när det gäller arbetet. Idag går det inte längre.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du gärna hemma och drar igång olika projekt. Det finns en kreativitet och ett driv hos dig som främst tar sig uttryck i att vilja göra om i din närmiljö. Ofta när du har mycket att tänka på börjar du jobba med något praktiskt, som att måla om sovrummet. Det ger dig en möjlighet att låta tankarna vandra fritt.

Jungfrun 23/8-22/9

Du går in i en period där du känner dig närmare djur och barn än vuxna människor. Du tycker om enkelheten och ärligheten hos dessa individer. Kan du, så tillbringar du gärna dagen med småbarn eller med ett husdjur. Har du inte den möjligheten håller du dig hellre för dig själv.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du är på väg att göra en lite större investering och det gör dig både nervös och förväntansfull på samma gång. När det handlar om pengar, utbildning eller karriärbyte så tar det väldigt lång tid för dig att komma fram till vad du det är du vill göra, men idag är du redo för den här omställningen.

Skorpionen 23/10-21/11

Tisdagen påminner en hel del om måndagen. Du har bra tankar, men svårt att uttrycka dem på ett sätt som gör att dina kollegor är med på vad du menar. Istället lyckas du skapa debatt om småsaker och det känns som om ni står och stampar och inte kommer vidare.

Skytten 22/11-21/12

Idag är det full fart och en massa härliga upplevelser på agendan. Du byter miljö, om än bara för dagen och du möter nya spännande personligheter. Det blir en dag som både andas äventyr och pionjäranda på samma gång. Under dagen kan du få en fråga som är lite påflugen men ändå välkommen.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en stor förändring som är på ingående i ditt liv och lika mycket som du ser fram emot den lika stressad blir du över den. I övrigt en dag som bjuder på underbara nyheter som kan lätta lite av din stress. Det är nyheter som gör att du kan pricka av en hel del på listan av det du ska förbereda inför hösten.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag testar du en idé som du har och du inser att den kommer att ge ett ännu bättre utfall än det du hoppats på. Ibland kan vissa infall vara genialiska, men det märker man inte av innan man testat idén i verkligheten. Kvällen handlar om att förbereda inför en resa eller utflykt.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om kommunikation och att försöka förstå varandra. Du kan ibland sluta lyssna när du tycker att personen som du talar med inte är resonlig. Det är viktigt att du inser att det alltid är två personer i en konflikt och att båda parter bidrar till den. Här kan du vara den vuxna och ta första steget till försoning.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons