Dagens horoskop onsdag 7/8

06 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om närheten till naturen och att du gärna vistas utomhus den här dagen. Det blir en lättsam dag som bjuder på många skratt och en hel del dråpliga situationer. Under eftermiddagen kan nyheter om pengar pigga upp dagen ytterligare.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar om förväntningar, en vilja att göra rätt men också möjligheten att utmana dig själv lite. Våga släppa kontrollen och lita på att någon annan tar rodret från dig en stund. Det blir även en dag där du njuter lite extra av att kunna skämma bort dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du planerar framtiden snarare än fokuserar på nuet idag. För dig handlar dagen om att tänka långsiktigt och att göra upp planer som håller över tid. Tvillingen är inte alltid den bästa på den här typen av strategiskt tänkande, du föredrar att leva här och nu.

Kräftan 21/6-22/7

Du inser att en konflikt håller på att glida dig ur händerna. Även om du försöker agera vuxet och förståndigt så blir du som en trotsig femåring när det kommer till just den här personen. Idag försöker du bena ut för dig själv varför situationen har eskalerat på det här sättet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Lejonet kan ha lite svårt med att anpassa sig även om du själv tycker att du är flexibiliteten själv. Du inser inte riktigt att du kan vara både trångsynt och fördomsfull mellan varven. Idag är det extra viktigt att ta seden dit du kommer och att vara öppen för det nya.

Jungfrun 23/8-22/9

Under onsdagen håller du dig helst borta från de konflikter och drama som ofta utgör vuxna människors vardag. Du föredrar att vara med barn och djur eftersom de är mer frispråkiga med sina känslor och tankar. Den här dagen handlar mycket om din familj och om att vara i nuet.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en nära vän, partner eller kollega som är på väg att resa bort. Det kan vara för en kortare tid, lite längre period eller en mer permanent flytt. Idag tar du farväl av hen, men du vet samtidigt att ni kommer att ses igen och att den här typen av förändringar är en del av livet.

Skorpionen 23/10-21/11

Kan du så är du utomhus så mycket som möjligt den här onsdagen. Du suger energi från naturen och att känna närhet till det som växer gör dig glad och harmonisk. Om du arbetar försöker du hitta tid att vara utomhus efter jobbet, oavsett om det är på ett café eller ute i skogen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har varit den duktiga under en längre tid men idag tar det stopp. Du säger ifrån och du markerar med all tydlighet att du fått nog. Det är sällan som du protesterar så högljutt som du gör idag, men du känner att om du inte skriker så får du ingen respons.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det mycket som ska hinnas med. Både som du själv måste göra och saker som du förväntas hjälpa till med. Du kan bli lite grinig den här dagen eftersom du måste anpassa dig så mycket till vad andra vill, du kan inte lägga upp dagen efter eget huvud.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en hel del måsten den här onsdagen och lägg till att det dessutom finns något eller någon som du oroar dig för så får du en ganska jobbig dag. Vad du måste hålla i huvudet är att du inte kan göra mer än en sak i taget och när det gäller din oro så ska du lita på att det val du gjort är rätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en kreativ dag som bjuder på nya tankar och roliga upplevelser. För dig handlar den här dagen om att våga ta steget från det bekväma och invanda in i okända vatten. Under dagen möter du en person som kommer att inspirera dig med sitt fria sätt att tänka.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons