Dagens horoskop torsdag 8/8

07 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen bjuder på en spännande dag där nerverna ligger utanpå kroppen. Det finns en näst intill elektrisk spänning den här torsdagen som kommer av att Lejonportalet når sin kulmen idag. Även om du inte är lika känslig för den här typen av påverkan som vissa andra tecken så känner du av energin.

Oxen 20/4-20/5

Idag finns det mycket nerver i ditt horoskop. För en del Oxar kan det röra sig om resfeber, du kanske är på väg någonstans. Främst handlar det om en energisk påverkan från Lejonportalen. Du känner dig lite som en häst i startfållan, full av förväntan och vilja att komma igång. Du anar att du är på väg in i en bra period.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du känner av den kosmiska förändringen idag och den påverkar dig mer än du tror. Lejonportalen ger dig nya tankar och en känsla av att våga mer än vanligt. Det blir en dag då du gör upp planer för framtiden, men idag tänker du annorlunda. Du känner dig mer benägen att våga ta en risk.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag öppnar Lejonportalen en ny värld av självsäkerhet och bra energi för dig. Det blir en inledning på en period där du kommer att gå från klarhet till klarhet, men just den här dagen handlar mest om att möta människor och att njuta av livet här och nu.

Lejonet 23/7-22/8

Idag kulminerar Lejonportalen och det ger dig en nästan euforisk känsla i hela kroppen. Du står inför en bra period, och i år är den här influensen starkare än vanligt. För dig handlar den här dagen om att ta emot den energi som du får och att se möjligheter genom att du förändrar ditt perspektiv.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag sprakar känslor och energier kring dig och du dras med i en emotionell svallvåg . På sätt och vis är det bra att du möter den här typen av passion eftersom du vanligtvis föredrar kyligt kalkylerande och strategiska beslut framför att följa din magkänsla. Idag tvingas du agera mer instinktivt än rationellt.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Lejonportalen tar sig i uttryck på olika sätt för olika tecken. Dig påverkar den mer fysiskt än psykiskt. Du känner en förändring i kroppen även om du inte riktigt förstår effekterna av den ännu. Det är mer en allmän känsla av att något är annorlunda.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag tar ditt liv en högst oväntad, men ändå välkommen vändning. Något som du trodde låg långt fram i tiden visar sig vara mycket närmare än du trott. Även om det innebär en hel del omställning i din vardag så är du beredd på och redo för den här typen av utmaningar.

Skytten 22/11-21/12

Idag är det många pusselbitar som faller på plats. Det blir en dag då du får den hjälp du behöver, både från de personer som du bett om hjälp men också från andra som tycker synd om dig. Du inser att dina insatser faktiskt inte bara blivit sedda utan du har också fått ett erkännande för den styrka som du visat prov på.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag händer det mycket så det gäller att du är vaken och alert. Du verkar ta dig från ett ställe till ett annat och den här resan eller utflykten bjuder både på roliga upplevelser och en hel del tålamod. Se till att du inte har för mycket att släpa på den här dagen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Torsdagen blir stressig, spännande och rolig. Du njuter av den här dagen samtidigt som du har svårt att helt slappna av för det är mycket du ska ha i skallen. Det är många som litar på din förmåga att leda, planera och organisera. Du vill inte göra de här personerna besvikna.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag kan Lejonportalen få dig att känna en krypande känsla i hela kroppen. Du har en föraning om att det är saker på gång in i ditt liv, men du vet inte riktigt vad. Du kan också känna dig nästa bekväm i din egen kropp som om ditt skinn inte riktigt passar längre. Du är på väg in i en förvandling som kommer att få dig att växa.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons