Dagens horoskop fredag 9/8

08 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir en härlig energirik dag där vänner står i centrum. För dig kan vänskap nästan vara viktigare än familjen, även om den betyder en hel del. Dagen handlar också om en person vars lojalitet blir ifrågasatt, det är ett känsligt ämne som kan leda till sårade känslor.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir en härlig dag där du upptäcker nya miljöer och intressanta människor. Om du är tillmötesgående och öppen så kan den här dagen ta dig till högst oväntade platser och upplevelser. Mycket den här dagen handlar om att göra saker tillsammans.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en vän som inte mår bra och du gör ett tappert försök att muntra upp hen. Det ligger inte riktigt i din natur att trösta och lyssna, du vill hellre få en ledsen person att tänka på något annat istället. Du tror mer på avledande manövrar än att man ska grotta ned sig i dystra tankar.

Kräftan 21/6-22/7

Idag går det inte att tvinga dig att göra någonting. Du gör saker för att du vill idag, inte för att du måste. Det blir en bra fredag för din del och en jobbigare för de personer som du arbetar med. Det finns en ny envishet hos dig som delvis kan göra dig ovillig till att kompromissa.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag behöver du få landa i nuet och det gör du bäst genom att umgås med vänner och bekanta. Just nu är du väldigt karismatisk och du har lätt för att skaffa nya vänner. Att lära känna nya personer är ofta svårare ju äldre vi blir, så passa på att utnyttja din talang till att utöka din bekantskapskrets.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag träffar du många nya människor, och som alltid, i den här typen av situationer så kan du bli lite blyg. Du vill helst inte stå i centrum för uppmärksamheten, men du gillar att iaktta det som händer lite från sidan istället. Du älskar den här typen av utmaningar så länge du kan hålla dig i bakgrunden.

Vågen 23/9-22/10

Idag har du en stark påverkan från ditt Soltecken och det gör dig mer obeslutsam och velig än under början av veckan. Du vet helt enkelt inte vad det är du vill göra, samtidigt så försöker omgivningen pusha fram ett beslut hos dig. Det blir en märklig dag med en rolig kväll.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du är en person som inte nöjer dig med att det finns frågetecken. Du letar aktivt efter svar och du ser till att hitta dem även om de sitter långt inne eller är dolda för dig tillfälligt. Det är en kombination av ihärdighet, driv och intuition som gör att du hittar det du söker.

Skytten 22/11-21/12

Efter en bitvis tuff vecka förtjänar du en rolig och social dag utan problem eller hinder. Njut av dina kollegor eller vänner. Tillåt dig att skämma bort dig själv oavsett om det är med en present, något gott till fikat eller en helkväll på stan med dina vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Det här är en dag då du upptäcker nya miljöer och testar nya kulinariska upplevelser. Du är alltid nyfiken när det kommer till att testa både kultur och mat från andra platser. Dagen handlar också om att våga lita på att de val du gjort är rätt för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen är mycket lugnare än torsdagen, men den bjuder ändå på nya upplevelser, en annorlunda miljö och vissa språkliga missförstånd. Här gäller det att inte bli irriterad om du inte kan göra dig förstådd. Var öppen och bjud på dig själv, i värsta fall kan du förstärka ditt språk med yviga gester.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir intensiv och spännande. Du har mycket i ditt liv just nu och om du dessutom ägnar fredagen eller delar av den åt sport så kommer tempot trappas upp ytterligare. Under dagen får du höra ett spännande rykte som du vill utforska mer.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons