Dagens horoskop söndag 11/8

10 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir en dag som bjuder på en inre resa. Du ägnar en hel del av den här dagen att fundera över dina innersta känslor och vilken väg du ska ta framöver. Du kan även snudda vid lite mer spiritualistiska tankar idag. Det blir många djupa frågeställningar som kräver att du är ärlig mot dig själv.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen liknar lördagen väldigt mycket. Det blir en dag med extra allt. Tävling eller tävlingsmoment tycks vara centrum för dagens händelser. Det blir spänning, jubel och engagemang från dig oavsett om du deltar eller ser på. Kvällen bjuder på en udda upplevelse och härlig stämning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den spontana härliga Tvillingen har en förmåga att verka hur självsäker som helst, men inom dig finns en osäkerhet som gör att du ofta söker bekräftelse hos andra. Idag vill du väldigt mycket, särskilt när det kommer till känslor, frågan är om du hittar modet att ta första steget.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du avslutar veckan med en riktig familjedag. Efter dagar av turbulenta känslor och en hel del aktivitet är det skönt att landa i något som du är fullkomligt bekväm med. Den här dagen blir avslappnad, mysig och den ger dig massor av energi till kommande vecka.

Lejonet 23/7-22/8

Om lördagen var fysiskt aktiv så handlar söndagen om att hitta balans, om vila och att landa här och nu. För dig kan vila vara en stillsam träning såsom en promenad i skogen eller yoga. Det viktigaste är att du hittar tystnaden både i dig själv och i din omgivning.

Jungfrun 23/8-22/9

Söndagen fokuserar på ditt inre och på din hälsa. Det blir en dag då du grundar goda vanor och planerar för träning och kost under hösten. Det är också en dag då du gärna går in i dig själv och analyserar dina tankar och känslor. Just nu står du nära Månen och då ökar din andliga medvetenhet.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som ofta sätter upp en glad fasad fast du inte mår helt bra på insidan. Du är duktig på att sopa dina problem under mattan eftersom problem innebär obalans, och är det något du strävar efter så är det jämvikt. Idag tvingar du dig själv att konfrontera dina oroliga tankar.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handlar om en hobby som du har. Skorpionen gillar att vara kreativ oavsett om det rör sig om matlagning, konst, foto eller någon annan fritidssysselsättning. Idag låter du din konstnärliga sida få blomma ut helt fritt och resultatet blir makalöst.

Skytten 22/11-21/12

Idag genomgår du en transformation. Det handlar om en djupare insikt i ett problem som du har. Du har tidigare bara sett den yttersta dimensionen av det här problemet men idag ser du vidden av det och det ger dig också en bättre förståelse för hur du ska hantera hela situationen.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om glädje och att fira något tillsammans med familj eller vänner. Det blir en härlig dag som går i segerns tecken på många sätt. Den här dagen bjuder också på en alldeles unik upplevelse som kommer att skapa minnen för livet.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen handlar om att helt och fullt gå upp i nuet och ta in stämningen på den plats du befinner dig. Det blir en nästan surrealistisk, men ändå härlig dag där du får ta del av ett större sammanhang. Dagen kantas också av dråpliga situationer som du kommer att minnas länge.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om möten och att bli inspirerad av andra personer. Du träffar någon som tänker väldigt olikt dig, men du ser hur hens tankegångar skulle kunna implementeras i din vardag. Det är den här typen av möten som kan förändra ditt liv om du bara är öppen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons