Dagens horoskop måndag 12/8

11 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På måndagen har du en oro i kroppen som du inte riktigt vet vad den beror på. Från måndagen och framåt börjar det långsamt byggas upp energier som kulminerar i en Fullmåne om en vecka. För din del är du närmare de här energierna idag än under resten av veckan, det är det du känner av.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen bjuder på en rörelse och en förändring av något slag. Det kan vara allt från en resa till att du är tillbaka på jobbet eller har valt att börja en utbildning. Den här dagen är både långtråkig och spännande på samma gång. Räkna med en del väntan men också på goda nyheter och ett intressant erbjudande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan med att inte vilja bestämma någonting utan snarare flyta med strömmen. Det blir en dag då du gladeligen gör som du blir tillsagd så länge någon annan styr. Den här dagen träffar du en person som du inte sett på länge och du inser att hen är väldigt saknad.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det är dubbelt vatten i ditt tecken under måndagen och det får dig att samarbeta väldigt bra. Vattnet gör dig flexibel och öppen för andra personers idéer. Det kan också göra dig lite extra känslig så utsätt dig inte för situationer där du kan bli kritiserad. Du hanterar inte kritik idag.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns mycket passion och driv i ditt tecken den här måndagen. Lyssna på ditt hjärta och följ din magkänsla så kommer det att bli en härlig inledning på en intensiv, men utvecklande vecka. Idag kan du bli ifrågasatt av en bekant eller kollega. Stå upp för dig själv.

Jungfrun 23/8-22/9

Under sommaren har du fått tid att fundera lite över livet i stort och din plats här och nu. De här tankarna har väckt frågor som rör framtiden, utbildning och ambitioner. Idag inleder du en resa där du börjar att utforska de möjligheter som du har att utvecklas under hösten.

Vågen 23/9-22/10

Du velar fram och tillbaka i ett beslut som du är på väg att fatta. Det handlar om något som du vill göra privat, men du vet inte riktigt om du har råd eller inte. Du tänker att det här vara en gång i livet erfarenhet, men å andra sidan behövs de här pengarna bättre på annat håll.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns drama, passion och inslag av fysisk attraktion i början av den här veckan. Har du ett förhållande försöker du hålla dina känslor i styr, särskilt om de är riktade åt annat håll än din partner. Som singel är det bara att köra så länge du känner att du är redo för den här typen av äventyr.

Skytten 22/11-21/12

Det finns både vatten och eld i ditt horoskop vilket kan skapa ett inre motstånd hos dig. Du både vill och inte vill göra vissa saker och din obeslutsamhet kan bli ett hinder i en situation som kräver snabba beslut. Kvällen handlar om ett gott råd från en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar om en resa, antingen fysiskt eller psykiskt. Du tar dig från en plats till en annan. Det kan vara att du faktiskt reser, men det kan vara en mer subtil förändring i form av ett beslut som utvecklar sig mot något annat. Dagen handlar om en metamorfos där du förändras och utvecklas.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det händer mycket den här måndagen. Nya miljöer, intressanta människor och lite ångestframkallande situationer där du inte kan påverka det som händer. Trots att saker blir lite väl spännande mellan varven så blir det en riktigt rolig och bra dag som avslutas med ett kärt återseende.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan med att vara på ett lite dystert humör. Du ser bägaren som halvtom och det finns ingen som kan pigga upp dig. Tänk på att det kan vara skönt att få en dag där man är negativ och sur, det blir en bra kontrast till de dagar då allt är på topp.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons