Dagens horoskop onsdag 14/8

13 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs dagens horoskop för alla stjärntecken för onsdag den 14/8 2024.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Nya trenden: Så får du en brat summerBrand logo
Nya trenden: Så får du en brat summer

Väduren 21/3-19/4

Idag spritter det i kroppen och du är ovanligt pigg. Det blir en härlig inledning på dagen där du prioriterar att ta de svåra uppgifterna eller de mest utmanande jobben så tidigt som möjligt när du fortfarande är pigg. Idag får du antingen nya kollegor, grannar eller bekanta som du lär känna via dina vänner.

Oxen 20/4-20/5

Du vet att hösten kommer att se lite annorlunda ut för din del och idag satsar du på att förbereda vissa saker. Oxar trivs bäst när de har en plan, ovisshet gör dig nervös. Du har inget emot förändringar så länge de kommer långsamt och du vet om dem innan. Det är det oväntade som skrämmer dig.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du träffar nya människor eller jobbar i en ny grupp idag och du känner dig lite osäker på hur du ska hantera situationen. Tvillingen brukar vara utåtgående och social, men just i nya sammanhang kan du bli lite blyg innan du hittat din plats. Dagen handlar om att försöka passa in.

Kräftan 21/6-22/7

Kräftan är inte den bästa att ställa krav, varken på sig själv eller på din omgivning. Idag försöker du ändra lite på det. Du vill gärna visa att du inte är en person som man kan köra över utan att du faktiskt har villkor, både när det kommer till personliga relationer och ditt arbete.

Lejonet 23/7-22/8

Du märker att semestertiderna börjar nå sitt slut. Tempot på jobbet börjar öka eller så ser du mer människor som återvänder från sommarstugor och resor. Idag börjar du arbeta inför en plan som du har för hösten och det kräver en hel del disciplin och noggrannhet från ditt håll.

Annons

Jungfrun 23/8-22/9

Idag startar du upp ett litet mer omfattande projekt, antingen hemma eller på arbetet. Det här är både roligt, utmanande och lite skräckinjagande på samma gång. Även om du tror på dig själv så är du osäker på om din kunskap i nuläget räcker till. Idag får du stöd av en kollega eller vän som tror på dig.

Vågen 23/9-22/10

Du brukar vara den som förespråkar kompromisser och undviker konflikter i möjligaste mån. Idag är du helt tvärtom. Du står upp för dina åsikter och du viker inte ned dig även om du hamnar i bråk. Du är beredd på att strida för det du tror på. En kollega finner ditt nyvaknande temperament väldigt attraktivt.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har investerat känslomässigt i den här dagen och det bygger du på allt eftersom dagen går. Det handlar om något som går av stapeln på sen eftermiddag/kväll. Det finns en risk att luften går lite ur dig när du väl är på plats, det är ofta fallet när man har för höga förväntningar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det smyger sig in en positiv energi i ditt horoskop som gör att du blir ännu mer charmig än du brukar vara. Du är lättsam och får människor att skratta. Det finns en karisma hos dig som nästan går att ta på. Du är gärna spontan och hittar på aktiviteter efter jobbet om du arbetar.

Stenbocken 22/12-19/1

För att bli av med den oro du känner inför allt nytt så gör du listor och planer för hösten. För dig är det tryggt att ha allt du måste komma ihåg och tänka på nedskrivet så att du kan pricka av en sak i taget. Den här dagen handlar också om god mat, familjemys och shopping.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag testar du nya idéer och det visar sig vara lite av ett genidrag. Det har haft ett dilemma som du inte riktigt hittat en bra lösning på, men nu när du kommit på din briljanta idé så kommer hela det här problemet rinna ut i sanden av sig själv. Kvällen bjuder på en trevlig upplevelse.

Fiskarna 19/2-20/3

Fisken är inte det tecken som har det starkaste självförtroendet och det krävs inte så mycket för att du ska börja tvivla på dig själv. Idag hamnar du i en situation där du inte litar på att du kan och det blir ett större problem än din kompetens. Våga lita på dig själv, du är bättre än du tror.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons