Dagens horoskop torsdag 22/8

21 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag kommer det in dubbel eld i ditt horoskop och det gör dig till handlingarnas person. Du agerar på instinkt utan att tänka efter och i de flesta fall fungerar det utmärkt, men ibland märker du av nackdelarna med att inte tänka efter före. Det kan bli lite tokigt mellan varven.

Oxen 20/4-20/5

Idag känner du dig lite varmare i kläderna. Du börjar få bättre kontroll efter sommaren och du vet lite mer hur du ska tänka. Det blir en dag med högt tempo men också en dag då du har kul och är social. Efter jobbet testar du på något nytt, som en ny typ av träning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag går det lite bättre. Du börjar få in känslan för vad det är som förväntas av dig, så du kan slappna av och koppla på din berömda charm. Du kommer att få många vänner den närmaste tiden. Vad du behöver göra är att fundera över vilka du känner att du klickar bäst.

Kräftan 21/6-22/7

Det kommer in eld i ditt horoskop vilket får dig att fokusera bättre och att bli mer driven. Den här hösten har du höga ambitioner och det är dags att du sätter vissa av dina planer i verket. Idag skaffar du dig nyttiga kontakter och ser till att få den information du behöver för att fatta vissa beslut.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Igår samlade du ihop dig och vände blicken vilket gav till följd att du känner dig mycket mer positiv och energisk idag. Onsdagen handlar om gemenskap, om att umgås med dina kollegor och om att charma din omgivning. Få personer kan vara så bedårande som ett Lejon på sitt bästa humör.

Jungfrun 23/8-22/9

Du brukar ta de säkra före det osäkra med idag ska du vara lite modigare och våga chansa. Du har så mycket att vinna på att ta en liten risk att det kan vara värt den nervösa oro som en sådan här situation skapar hos dig. Kvällen handlar om att göra roliga aktiviteter med familjen.

Vågen 23/9-22/10

Du är inte den som brukar skrika högst eller hävda dina rättigheter, men idag går en chef över din gräns och då tvingas du att stå upp för dig själv. Det här är nyttigt både för dig och för din chef. Du visar att du inte går att köra med och det stärker din självkänsla.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är det bra om du håller dig lite för dig själv. Du behöver jobba efter en egen agenda eftersom du lätt blir irriterad på människor utan någon egentlig anledning. Det finns en sprakande energi i ditt horoskop, men med den energin kommer också ett hett temperament.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag kommer det in dubbel eld i ditt horoskop och det jagar på dig både arbetsmässigt och privat. Du kan bli lite kort i tonen för att du är så fokuserad så tänk på att det kan vara en bra idé att jobba lite mer självständigt. Kvällen handlar om fysiska utmaningar.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är dags att sätta de planer du gjorde upp i början av veckan i rullning och det gör du idag. Det kommer in eld i ditt horoskop som både ger dig energi men också målmedvetenheten att faktiskt få saker gjorda, och det i ett högt tempo. Den här dagen handlar även om vänskap och om att ha kul ihop.

Vattumannen 20/1-18/2

Efter att ha fått tänka om i början av veckan blir torsdagen en dag då det är dags att ta tag i saker på allvar. Du har rekat, analyserat och kommit fram till vart problemen ligger. Idag är det dags att skapa en förändring och du får Vädurens eld till hjälp att driva igenom dina beslut.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag får du mer eldbetonande energier in i ditt horoskop och det underlättar både när du ska fatta beslut eller driva på projekt. Du är mer bestämd den här dagen och det gör att du hamnar i en diskussion med en kollega som inte uppskattar att bli tillrättavisad. Kvällen bjuder på en fysisk utmaning

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons