Dagens horoskop fredag 23/8

22 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs dagens horoskop för alla stjärntecken för fredag den 23/8 2024 skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kungligt #19 - Oförglömliga bröllopsfrisyrerBrand logo
Kungligt #19 - Oförglömliga bröllopsfrisyrer

Väduren 21/3-19/4

Idag är det dags att du tar steget fullt ut och visa vilken bra ledare du är. Väduren är duktiga både på att ta kommandot, att bana väg men också på att delegera när det behövs. Idag visar du upp alla dina starka sidor och det blir en värdefull tillgång för din arbetsplats.

Oxen 20/4-20/5

Idag höjer du tempot ytterligare. Du vill inte bara hinna med dagens uppgifter utan du vill även förbereda dig för nästa vecka. Oxen är bra på att ligga ett steg före hela tiden, det ger dig en bättre översikt. Kvällen ser du att handla mer om fredagsmys än om fest.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är glad, öppen och social vilket gör att många vill umgås med dig. Är du dessutom helt ny på din arbetsplats eller skola så kan du välja ganska fritt vilken grupp du vill tillhöra. Idag möter du en person som väcker ditt intresse lite mer än de andra, det här kan bli en framtida arbetsflirt.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag möter du en person som bokstavligen sveper undan marken för dig. Det var länge sedan, om någonsin, som du träffade någon med den här typen av karisma och auktoritet. Du blir både fascinerad, lite skrämd och helt betagen av hen på samma gång. Ett möte som kommer att påverka dig under lång tid.

Lejonet 23/7-22/8

Du står inför ett ganska omfattande val och för att kunna göra det behöver du både svar på vissa frågor och en massa fakta. Den här dagen handlar om att samla in det material och underlag som du behöver för att komma vidare i den här frågeställningen.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag kliver du in och tar kommandot över en svår situation. Du brukar föredra att vara den som håller dig lite i bakgrunden men idag styr du med hela handen. Du tycker att den här situationen gått för långt och att det är dags att ändra på saker. Idag kan ett möte med en chef väcka vissa frågor.

Vågen 23/9-22/10

Idag lämnar du allt som är negativt bakom dig och möter den här dagen med en positiv inställning till det mesta. Det här är en dag som kretsar kring vänner, fest och att njuta av livet. Om du arbetar så är du ovanligt social på jobbet. Du skaffar dig nya arbetsvänner och du charmar dina chefer.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du tänker utanför ramarna den här fredagen och det ger dig nya, kreativa infallsvinklar på ditt jobb. Du har en förmåga att fortsätta framåt när andra kollegor lätt stagnerar i de invanda spåren. Kvällen handlar om att lära känna en ny och inspirerande bekantskap.

Skytten 22/11-21/12

Idag flammar det upp en stark attraktion mellan dig och en kollega på arbetet. Är du singel kan det sätt lite krydda på vardagen, men har du ett förhållande så innebär de här känslorna bara en massa trassel, du gör ditt bästa för att hålla dem i schack. Kvällen handlar om ett annorlunda nöje.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag gör du av med alldeles för mycket pengar på saker som du egentligen inte behöver. Trots det blir det en härlig dag där du roar dig kungligt tillsammans med dina vänner. Den här dagen får du höra skvaller som verkar otroligt men som är sant. Kvällen bjuder på en överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt trött efter en intensiv vecka men det hindrar inte från att du måste höja tempot ytterligare för att få gjort allt du planerat att göra. Här gäller det att vara smart och planera in raster och vila. Om du bara kör på utan depåstopp kommer energin att ta slut innan uppgifterna är klara.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen finns det massor av ladda energi, passion och attraktion i ditt tecken. Du blir förförd av en persons charm eller en uppgift som tilltalar dig. När du blir uppslukad på det här sättet så finns bara en sak i ditt huvud, oavsett om det rör sig om en person, en uppgift eller något som du vill uppnå.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons