Dagens horoskop lördag 24/8

23 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs dagens horoskop för alla stjärntecken för lördag den 24/8 2024 skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kungligt #18 - Den hemliga kärleksdetaljenBrand logo
Kungligt #18 - Den hemliga kärleksdetaljen

Väduren 21/3-19/4

Lördagen bjuder på lyx och flärd. Du är duktig på att unna dig saker, särskilt när du känner att du har råd. Dagen blir en guldkantad vardag där du gör det mesta av det du har. Idag får ett samtal eller sms dig att minnas en person som du trodde att du aldrig skulle tänka på igen.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det fest eller middag med släkt och vänner som gäller. Oxen gillar att samla alla kring en måltid oavsett om det blir inledningen på en festkväll eller om det är själva huvudnumret. För dig spelar mat en central roll i gemenskapen. Den här dagen markerar också nystart av något slag.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen handlar om att skapa utrymme för dig själv och dina intressen. Du är bra på att boka upp dig, men inte lika duktig på att säga nej till saker som du inte är intresserad av. Tvillingen är lite av en people-pleaser vilket gör att du vill att alla ska vara nöjda och glada. Se till att det inte blir på din egen bekostnad.

Kräftan 21/6-22/7

Idag vill du ha hemmalyx och vardagsglamour. Det kan vara i form av en middag för vänner, hemma SPA, en shoppingdag eller något annat som du tycker är lite onödigt men härligt lyxigt på samma gång. Kvällen handlar om ett intressant skvaller som plötsligt blivit högaktuellt igen.

Lejonet 23/7-22/8

Idag väljer du den väg du vill gå och det gäller att du landar i det beslutet och är nöjd med det val du gjort. Lejonet kan ibland bli tveksam och ångra saker, särskilt när det kommer till lite större beslut. Lita på att du vet vad som är bäst för dig själv, tro på din förmåga att göra de rätta valen.

Annons

Jungfrun 23/8-22/9

Är du ett förhållande och är nyförälskad är det här din dag framförallt. Har du en mer etablerad relation blir det mer en varm och ömsint dag än en passionerad. Som singel kan det här vara dagen då du möter din partner, särskilt om du är redo för en lite djupare relation.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen handlar framförallt om hemmet och att göra saker som är bra för dig själv. Det blir en dag då du fokuserar på miljön omkring dig. Feng shui kan vara något för dig att studera, det kombinerar inredning med en tanke om att skapa harmoni och jämvikt i hemmet.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är bra på att unna dig och idag är inget undantag. Den här helgen färgas både av lite extra pengar och av Oxens förkärlek för allt som är lyxigt. Det ser ut som att du lägger en hel del tid och pengar på mat och på att göra det trivsamt hemma. Kanske planerar du en middagsbjudning eller en fest.

Skytten 22/11-21/12

Idag är det hemmet som gäller, du njuter av att att mysa och ta det lugnt. Oavsett om du pysslar med något projekt, slöar i soffan framför tv eller umgås med vänner så vill du inte gärna gå utanför dörren. Du är trött och du behöver din egen oas den här dagen.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Det verkar som om du eller en släkting/vän ska resa bort, plugga på annan ort eller flytta tillfälligt. Den här dagen handlar om att säga hej till hen, men också om att njuta av att ses en sista gång innan ni skiljs åt. Även om du vet att det bara är temporärt så blir kvällen lite bitterljuv.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen blir en härlig dag som både handlar om att njuta av familjen och ta farväl av ett avsnitt i ditt liv. Det har varit en lång väg fram till där du är idag, men den här hösten är det dags för ett nytt kapitel i ditt liv och det är både vemodigt, spännande och utmanande på samma gång.

Fiskarna 19/2-20/3

För dig finns det dagar då du undviker att både tänka framåt och bakåt, du vill bara vara i nuet och njuta av det som händer omkring dig i det här ögonblicket. Lördagen är en sådan dag då du verkligen njuter av vänner, familj och sensommaren.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons