Dagens horoskop tisdag 27/8

26 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs dagens horoskop för alla stjärntecken för tisdag 27/8 2024 skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Trend #4 – Stilikonerna att ha koll påBrand logo
ELLE Trend #4 – Stilikonerna att ha koll på

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen är en dag då det är dags att sätta många bollar i rullning och då gäller det att inte skapa utrymme för missförstånd. Även om du vill vara snäll så måste du samtidigt vara väldigt tydlig. Det finns en risk att vissa kollegor uppfattar vissa krav som du ställer mer som en rekommendation än som ett måste.

Oxen 20/4-20/5

Du måste tänka nytt och flexibelt vilket kan vara lite jobbigt för den förändrings känsliga Oxen. Det kan handla om åtstramningar både i budgetar och i personal så det gäller att tänka nytt. När du väl är övertygad om att det här är rätt väg att gå så är du en tillgång i att strukturera och fördela arbete.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Efter att ha låtit idéerna forsa fram under måndagen är det dags att selektera det bästa och göra upp en plan för att förverkliga dem. Med dubbel påverkan från ditt soltecken finns det inget som kan stoppa dig och ingen som kan stå emot dina övertygande argument. Kvällen bjuder på twist.

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen blir en ganska lugn dag som handlar till stor del om att komma ikapp det som du hamnat efter med. Än så länge så är tempot rätt så behagligt på jobbet och du kan både förbereda framåt och bli klar med saker som blivit liggande. Kvällen bli spontan och rolig, du är öppen för allt från AW till träning.

Lejonet 23/7-22/8

Om måndagen handlade om att skapa ramar för hösten så handlar tisdagen och onsdagen om att titta över ekonomin både privat och på jobbet. För att få de bästa förutsättningarna så måste du ha en bra kontroll och det får du bara om du har koll på siffrorna. Kvällen handlar om att förlåta en vän.

Annons

Jungfrun 23/8-22/9

På tisdagen jobbar du gärna med människor som tänker på samma sätt som du gör. Du vill inte behöva visa eller förklara, du vill att arbetet ska löpa på friktionsfritt och snabbt. Under dagen kan du höja rösten om du inte tycker att dina kollegor lyssnar. Du tolererar inte att bli ignorerad.

Vågen 23/9-22/10

Idag svallar känslorna högt och du kan bli upprörd för småsaker som inte brukar beröra dig i vanliga. fall. Det handlar om en temporär osäkerhet där du går in i försvarsläge när du känner dig hotad. Det kan vara kritik på jobbet eller något som du uppfattar som bitande kommentarer hemma.

Skorpionen 23/10-21/11

Tisdagen liknar måndagen på många sätt. Du är ivrig och positiv men du tröttnar snabbt på det du håller på med och då påbörjar du något annat istället. Du vill väldigt mycket och ambitionsnivån är hög, vad du behöver är drivet att genomföra saker från a till ö.

Skytten 22/11-21/12

Även tisdagen handlar om ditt bristande tålamod och din förmåga att bli irriterad på både familjemedlemmar och kollegor. Idag diskuterar du rätt mycket med en person som du tycker har korkade åsikter. Hen tycker troligtvis detsamma om dig och det kan gå ganska hett till.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Om du är på väg att flytta kan det finnas personer som du vill träffa innan du åker. Du kan också vara på väg in i en väldigt stressig period på jobbet och då kommer du vara tvungen att prioritera arbetet framför dina mer avlägsna vänner. I dag försöker du ta ta i att ses innan saker förändras.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen blir lika mysig om inte ännu trevligare än måndagen. Det här är en gemytlig dag som innehåller en hel del mingel men också tid där du kan filosofera över dig själv och framtiden. En dag där ditt undermedvetna får ro att komma fram till viktiga beslut.

Fiskarna 19/2-20/3

Även under tisdagen har du en massa kreativitet och driv att göra saker, men idag är det mer splittrat. Du börjar lite här och lite där. Risken är stor att du inte riktigt får något vettigt gjort eftersom det är för många olika saker som händer på samma gång.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons