Dagens horoskop söndag 1/9

31 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs dagens horoskop för alla stjärntecken för söndag 1/9 2024 skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kungligt #18 - Den hemliga kärleksdetaljenBrand logo
Kungligt #18 - Den hemliga kärleksdetaljen

Väduren 21/3-19/4

Du avslutar veckan med att fatta modiga, på gränsen till dumdristiga beslut som rör ett framtida projekt. Du är tuff idag, både mot dig själv och din omgivning. Du ryggar inte för att ställa krav och det finns en risk att du hamnar i en konflikt när du möter en person som är lika på som du är idag.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen tar du farväl av det som varit och det kan bli väldigt vemodigt på ett bitterljuvt sätt. Du är stolt och glad över den här utvecklingen i ditt liv samtidigt som du inte är riktigt redo att släppa taget helt ännu. Kvällen handlar om att landa i allt det nya och förlika sig med att saker förändras.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen handlar om att göra en sak i taget och att inte stressa. Du kan bli lite väl uppe i varv när du tycker att det är mycket att göra och då börjar du slarva för att det ska gå fortare. Oftast resulterar den här typen av genvägar bara i mer arbete på sikt. Dagen handlar också om att träna och sätta nya sunda mål.

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen är en lugn dag där du gärna promenerar, ägnar dig åt yoga eller någon annan stillsam och energigivande aktivitet. Den här dagen handlar också om att besöka en släkting, antingen på söndagsmiddag eller en mysfika. Du vet att du inte prioriterat hen den senaste tiden.

Lejonet 23/7-22/8

Du nås av ett rykte som har med en inkomstbringande hobby eller ditt arbete att göra. Det här är lite oroande nyheter som du behöver forska i. Du måste se hur mycket som är skvaller och hur mycket som är sant. Under söndagen kan du även få post eller ett paket som innehåller en överraskning.

Annons

Jungfrun 23/8-22/9

Även söndagen kretsar kring utgifter och investeringar, men då lite mer vardagsbetonade saker. Det kan vara allt från kläder, mat till nya möbler eller en hobby. För att ha råd måste du veta vilka utgifter som väntar och när räkningarna kommer. Under dagen får du nyheter om en släkting eller vän.

Vågen 23/9-22/10

Om lördagen var lugn så blir söndagen raka motsatsen. Det är en dag då det finns både tävlingsmoment och action i ditt horoskop. Du har fullt upp och du utmanar dig själv att ge det där lilla extra. Om du inte tävlar kanske du hejar på en tävling istället.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är det som om all luft går ur dig. Efter en intensiv vecka utan några direkta pauser behöver du få lugn och ro. Söndagen handlar till stor del om återhämtning men också om att ägna tid åt en bortglömd hobby. Det blir en härlig om än stillsam dag.

Skytten 22/11-21/12

Söndagen testar bra till att testa en ny hobby eller utveckla en som du redan har. Du prioriterar dig själv eftersom det är så viktigt både för ditt humör och för din utveckling. Du älskar att lära dig nya saker, särskilt om de är både utmanande och kreativa på samma gång.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du lite mer koll på hur det nya i ditt liv kommer att se ut. Det kan vara att du får tillgång till ditt boende, att du rekar lite i omgivningarna kring din arbetsplats eller att du får möjligheten att träffa dina nya kollegor på en informell träff. Oavsett så kommer verkligheten att överträffa dina förhoppningar.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen handlar om två saker, det ena är friheten i att driva sina egna projekt och om ett kärt återseende. De senaste veckorna har varit väldigt aktiva och du har inte hunnit träffa din familj så mycket som du brukar göra. Kvällen bjuder på gemenskap och att samlas kring mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner att du försakat en del som har med din hälsa att göra. Det har inte blivit lika mycket fokus på mat och träning den här sommaren som du skulle önska. Idag lägger du det gamla bakom dig och börjar om från början. Du planerar en höst fylld av goda vanor.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons