Dagens horoskop måndag 2/9

01 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen bjuder på en ovanligt stabil start för din del. Du brukar oftast vara lite stressad i början av veckan och vilja dra igång en massa projekt. Idag så fokuserar du mer på att ta en sak i taget och se till att det blir bra gjort innan du går vidare med nästa del.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir stabil. Du har ett lugn i ditt tecken som hjälper dig att lägga upp dagen på ett bra sätt även om det är personalbrist eller kollegor som är sjuka. Idag tar du nya tag efter en blandad förra vecka. Du har siktet inställt på att utveckla och förbättra. Kvällen bjuder på ett välkommet samtal.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du noga och gör en sak i taget vilket är lite annorlunda mot hur du brukar arbeta. Du är vanligtvis mer en person som startar upp olika projekt, men tröttnar snabbt och vill vidare till nästa utmaning. Dagen handlar också om att ro iland ett avtal, kontrakt eller deal.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du startar veckan mycket mer harmoniskt än du brukar på måndagar. Det finns ett inre lugn hos dig som gör att problem och irriterande kollegor rinner av dig som vatten på en gås. Du fokuserar på det du ska få gjort istället för att reta upp dig på vad andra inte gör.

Lejonet 23/7-22/8

Det har funnits en del jobbiga inslag i din vardag de senaste veckorna, men idag stryker du ett streck över allt som varit och börjar om från början. Det känns rätt med en fräsch start såhär på höstkanten. En chef kommer med ett oväntat förslag.

Jungfrun 23/8-22/9

Det är dubbel påverkan från Jungfrun idag och det ger dig en härlig energi att starta veckan med. Det enda du bör se upp med är att din envishet kan sätta käppar i hjulen för dig själv. Försök att vara lite mer öppen för nya sätt att tänka.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en stress i ditt horoskop den här måndagen. Det kan vara att du inte kommer hinna med allt du planerat, att det finns saker som kräver för mycket av dig eller saker som du är osäker på men som du är för stolt för att be om hjälp med. En kollega finns där och hen kan lyssna och stötta dig.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Det är nästan alltid mycket passion och känslor i allt du gör och ibland kan det bli ett hinder för dig. Idag kommer det in jord som lugnar ned och får dig att agera mer rationellt som ett svar på dina heta känslor. Utnyttja kombinationen av lugn och passion, det är de bästa bitarna av två världar.

Skytten 22/11-21/12

Det finns massor av härlig och positiv energi i ditt horoskop den här måndagen. Du ser inga problem, bara möjligheter, en attityd som uppskattas av dina chefer. Idag kan en kollega säga eller göra något som sårar dig, var ärlig mot hen hur du känner det.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är mycket nytt idag, det kan vara allt från kollegor, arbete eller miljön som är ny. Stenbocken kan vara lite reserverad när mycket ändras på en gång, du blir blyg och avvaktande. Det ändras snabbt när du märker att det finns gott om personer som du klickar med. En bra start på veckan.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Dy gynnas verkligen av de lugna jordenergierna i ditt horoskop. Det händer så mycket både privat och på jobbet så du behöver ett visst mått av stabilitet för att inte ryckas med känslomässigt. Tack vare de strikt logiska inflytande från Jungfrun kan du se objektivt på olika problem som dyker upp.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har planer för den här måndagen, planer som du gjort upp för länge sedan. Det blir inte alls så som du tänkt dig. Du gör tvärtemot det du planerat vilket rättar till en del långsiktiga problem. Under Jungfruns influens verkar dina idéer inte alls lika praktiska som du tyckte från början.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons