Dagens horoskop tisdag 3/9

02 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir intressant. Du känner dig utmanad att tänka annorlunda och det tycker du är kul. Till skillnad från andra tecken ser du positivt på förändringar och det gör att du inte blir oroad när dina chefer berättar om det som kommer att ske under hösten. Tvärtom så blir du taggad istället.

Oxen 20/4-20/5

Det är Nymåne i Jungfruns tecken och det ger dig lugn i form av dubbel jordenergi. Nymånen bidrar också med en förmåga att övertyga verbalt, du har roliga och nya idéer och du vet hur du ska presentera dem på ett läckert sätt. Kvällen handlar om en kurs eller utbildning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Nymånen får dig att fokusera på dina egna behov. Jungfruns inverkan gör att det främst är arbete, karriär och materiella tillgångar som du lägger upp en plan för idag. För dig handlar tisdagen om att kunna vara egoistisk men också om att planera för en trygg framtid.

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen handlar om långsiktigt planerande och att tänka i flera lager. Det låter komplicerat och det är svårt, men tack vare både energiboosten och det strategiska tänkande som du får låna av Jungfrun så kommer du klara dagens utmaningar galant. Kvällen bjuder på värme och humor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Jords inflytande lugnar ned den sprakande elden inom dig och får att rikta din energi framåt istället. Idag planerar du både för hösten och mer långsiktigt. Det är en dag där det krävs en hel del fokus och logiskt tänkande, något som förstärks av Nymånens position.

Jungfrun 23/8-22/9

Nymånen i Jungfruns tecken förstärker allt som är positivt med dig. Du känner dig fri att våga ta ut svängarna och ditt självförtroende är på topp. Om du möter nya personer idag så kommer de blir förtrollade både av din utstrålning och charm. Jungfrun har en torr och intelligent humor som är omöjlig att motstå.

Vågen 23/9-22/10

På tisdagen är det Nymåne i Jungfruns tecken och det hjälper dig att hitta ditt inre lugn. När du som Våg känner balans så fungerar du som allra bäst. Du behöver inte starkt drivande energier, du behöver jämvikt och harmoni för att växa. Kvällen bjuder på en rolig utmaning.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du brinner passionerat för ett projekt, men hittills har du inte riktigt kunna få fram de praktiska lösningar som behövs för att ta ditt projekt in i nästa fas. Idag hjälper Nymånen dig att se saker lite annorlunda. Du kan vara objektiv och inte så känslosam vilket underlättar i det här fallet.

Skytten 22/11-21/12

Nymånen ger dig en extra kick idag men det lugnar också ned ditt temperament lite så att du inte flammar upp utan orsak. Den eldfängda Skytten kan bli dramatisk, på gränsen till teatralisk men idag så tonas den sidan av din personlighet ned och kvar blir bara en härligt glittrande charm.

Stenbocken 22/12-19/1

Även om du fått bra kontakt med många personer som du gillar så finns det även personer som du inte riktigt förstår dig på i din nya miljö. Här gäller det att hitta ett sätt att samarbeta och att inte döma innan du lärt känna de här personerna lite närmare.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Nymånen ger dig en extra skjuts, både i energi och i ett inre lugn. Du är saklig och konkret samtidigt som du har otroligt smarta lösningar på dina problem. Idag imponerar du på dina chefer med din fina balans mellan vision och verklighetsförankring. Kvällen handlar om en familjemedlem.

Fiskarna 19/2-20/3

Du slog in på en väldigt logisk väg under gårdagen och idag får du ytterligare en knuff i den riktningen av Nymånen. Plötsligt tänker du väldigt strategiskt och inte alls med hjärtat så som du brukar göra. Det här är en helt ny situation för dig och du vet inte om du uppskattar den här kalla, analytiska sidan av dig själv.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons