Dagens horoskop onsdag 4/9

03 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Den lugnande effekt som Nymånen har på ditt horoskop dröjer sig kvar under ett par dagar och det är bra för det händer mycket på ditt jobb just nu. Stora förändringar är på ingång och det kan handla om allt från arbetsfördelning till organisation och strukturförändringar.

Oxen 20/4-20/5

Idag försöker du liva upp stämningen lite på jobbet. Det blir en rolig dag där du har många nya och kreativa förslag till hösten. Din entusiasm är smittsam och du har lätt att få med dina kollegor på dina planer. Under eftermiddagen får du positiv feedback från en högre chef.

Tvillingarna 21/5-20/6

Om tisdagen fokuserade på dina behov så handlar onsdagen mer om att fungera i en grupp och att få alla att må bra. Det blir en spännande men prövande utmaning där du verkligen får användning för din skicklighet i kommunikation. Kvällen bjuder på ett ekonomiskt uppvaknande.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen handlar om nya vänner och gamla kollegor. Det blir en rolig men samtidigt utmanande dag där du hela tiden måste vara ditt charmigaste jag. Mycket den här dagen hänger på att du kan vara en blandning av övertygande och avvaktande på samma gång.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det mycket att tänka på både privat och på jobbet. Som tur är så är du duktig på att ha många bollar i luften samtidigt, du tycker nästan att det är som roligast när du blir utmanad från så många håll samtidigt. Det ger dig möjligheten att visa hur bra du är.

Jungfrun 23/8-22/9

Du möter en person idag som tycker att det är kul att ställa till med en scen och att vara dramats drottning. Själv har du väldigt lite till övers för den här typen av självupptagna personer, men det kan vara så att du tvingas le och vara artig för att det är en kund, klient eller liknande.

Vågen 23/9-22/10

Idag går Mars in i Kräftans tecken och det ger dig en stark emotionell motivation och drivkraft. Du gör saker för att du vill och för att du brinner för det, inte för att du måste eller av lojalitet med din arbetsplats. Idag är också en bra dag att försonas med en släkting som du länge varit osams med.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är det viktigt att du använder dig av rätt sätt att uttrycka dig för att nå ditt du vill. Om du är klumpig eller för fantasilös så kan du missa de mål du satt upp. Släpp lös dig själv och lita på att din intuition leder dig rätt. Under eftermiddagen väntar nyheter om en förändring på din arbetsplats.

Skytten 22/11-21/12

Idag ska du samarbeta över gränserna med personer som är väldigt olika dig både i sin utstrålning och i sitt sätt att tänka. Här är det du som får agera diplomat och hitta ett sätt att få samarbetet att fungera. Det är utmanande men roligt. Kvällen bjuder på en rad fysiska aktiviteter.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om acklimatisering, ett ord som du avskyr. Att acklimatisera sig betyder oftast att anpassa sig till en förändring och det innebär alltid en utmaning för Stenbocken. Trots att du har en del saker att brottas med så blir det ändå en riktigt bra dag. Trots allt är det här en förändring som du valt själv.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag kan du ta en tillfällig paus från allt ansvar och bara göra saker på rutin. Det är skönt att ha den här möjligheten till mental vila. Det ansvar som vanligtvis brukar ligga på dig har någon annan tagit över temporärt. Kvällen bjuder på en kombination av aktivitet och vila.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har imponerat på dina chefer med ditt analytiska sätt att tänka och idag får du ett frestande erbjudande som du överväger seriöst. Det enda molnet på himlen är att du inte vet om du kan vara så här kall och beräknande i längden, det är egentligen inte du.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons