Dagens horoskop fredag 6/9

05 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag medlar du i en konflikt mellan kollegor som är stressade över allt det nya som är på gång. Pressen från att inte veta färgar av sig på humöret hos vissa personer och piskar upp en rätt så ansträng stämning. Kvällen handlar om att slappna av tillsammans med dina vänner.

Oxen 20/4-20/5

Du bjuder till lite extra på jobbet. Det kan vara att hoppa in där det behövs, jobba över eller bara ställa upp med råd och förslag. Din hjälp är uppskattad och du gör mer nytta än du vet om. Kvällen handlar om familjen, om att umgås och planera framåt tillsammans.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har sagt eller gjort något som du inte är direkt stolt över och idag försöker du ställa det till rätta. Det krävs både självinsikt och mod för att komma fram till det här beslutet. Kvällen handlar om vänskap och om att finnas där för varandra.

Kräftan 21/6-22/7

Det är stora förändringar på gång på arbetet och det är inte säkert att du klarar av att hänga med om du inte är alert idag. Det som du tycker är jobbigast är att du måste anpassa dig efter andra personers önskemål så du kan inte påverka din situation lika mycket som du skulle vilja.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Även fredagen handlar om högt tempo och om att kunna hantera press på ett bra sätt. Det blir en rolig dag om du bara behåller din positiva attityd, det är när du börjar bli grinig som saker går fel. Fyll på med energi i form av mat och kaffe med jämna mellanrum.

Jungfrun 23/8-22/9

Som Jungfrun visar du sällan vilken passionerad varelse du är men idag släpper du loss den sidan av din personlighet. Hela dagen handlar om att följa sitt hjärta och att lyssna på din inre röst. Det blir en härlig men samtidigt krävande dag. Kvällen bjuder på flirt, trevligt sällskap och en annorlunda miljö.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen är en dag då du kan du svängarna rejält och låta din kreativitet flöda. Använd av de positiva influenser som du har från både Jungfrun och Kräftan. Låt dina känslor bestämma vilken riktning ett visst projekt ska ta men logiken avgöra på vilket sätt du ska nå ditt mål.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Fredagen handlar om att se och göra saker tillsammans med andra. Skorpionen kan ha lite svårt för grupparbete eftersom du är en individualist och vill göra saker på ditt sätt. Det här är nyttigt och utvecklande för dig så försök samarbeta. Kvällen handlar om en kreativ hobby

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar mer om kvällens aktiviteter än dagens. Du smiter gärna lite tidigare från jobbet om du kan så att du får möjligheten att göra dig riktigt fin. Skytten gillar att vara mittpunkten för all uppmärksamhet, men då vill du känna att du strålar. Kvällen blir magisk.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen bjuder på fest, glitter och en rad nya kontakter. Det här är din möjlighet att skapa ett starkt första intryck. Ofta släpar man med sig en massa gammalt bagage från år tillbaka, men idag har du chansen att börja om på ett helt nytt kapitel där du bestämmer vem du vill vara.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Efter en livlig vecka så drar du ned på tempot den här fredagen. Du ser till att få mycket gjort på förmiddagen så att du kan ägna eftermiddagen och kvällen åt lättare möten och hemmamys. Det blir en bra avslutning på arbetsveckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir rolig och omväxlande. Äntligen har du fått ordning på alla småproblem som du stötte på i veckan och livet känns härligt enkelt. Den här dagen handlar om roliga arbetsdraman, skvaller, skratt och nöjen. Det blir en dag då verkligen släpper loss.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons