Dagens horoskop lördag 7/9

06 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lördagen tillåter dig att helt bli uppslukad av din nya passion. Är du singel har du ingen annan än dig själv att ta hänsyn till men har du familj kan du vara tvungen att kompromissa. Du kan ägna några timmar åt din hobby, men din familj vill också ha din uppmärksamhet.

Oxen 20/4-20/5

Du har ett privat projekt som kommer att uppta en hel del av både din och din familjs tid de närmaste åren. Idag får du en kickstart i vad det är som väntar och det är både jobbigt, utmanande och jättekul på samma gång. Kvällen bjuder på välförtjänt vila.

Tvillingarna 21/5-20/6

Är du ledig så är det här en helig dag för dig. Helgen handlar om att hämta energi och du vill absolut inte slösa den på tråkiga eller dränerande aktiviteter. Du väljer det du gör den här dagen med omsorg. Vänner som får träffa dig på helgen ska känna sig privilegierade för de betyder mycket för dig.

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen handlar om att dra igång ett nytt projekt och det här är något du ser fram emot och som du längtat efter. Det blir en rolig och kreativ lördag där du lyckas koppla av samtidigt som du är så aktiv. En familjekonflikt kan komma upp till ytan igen under kvällen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en vän som går igenom rätt så mycket och idag bokar du av andra aktiviteter för att finnas där för hen både fysiskt och med goda råd. Det blir en lugn dag där känslorna till stor del styr vad ni gör. Kvällen handlar om god mat, att unna och att ha mysigt tillsammans.

Jungfrun 23/8-22/9

Även om Jungfrun oftast trivs bäst i närheten av naturen så kan du även uppskatta vackra stadsmiljöer. Den här dagen handlar om att utforska och hitta nya pärlor i en härlig omgivning. Det blir en rolig dag där din upptäckarlust vaknar till liv. Kvällen bjuder på någon slags show.

Vågen 23/9-22/10

Även helgen handlar om att pusha sig själv att våga lite mer än vanligt. Du ogillar att kliva ur din bekvämlighetszon, samtidigt så kan du vara väldigt tävlingsinriktad när du sätter den sidan till. Idag ska du tona ned din bekväma sida och uppmuntra din vinnarskalle.

Skorpionen 23/10-21/11

Efter en ganska intensiv vecka behöver du koppla av och det gör du bäst genom att ägna dagen åt en hobby som du älskar. Du är gärna utomhus den här dagen. Är det någon som kan se skönheten i det vardagliga så är det du och det är den förmågan du använder dig av idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en person som känner dig stolt över att du är öppen för det mesta och att du inte har särskilt många fördomar. Idag inser du att du faktiskt har flera förutfattade meningar än du skulle önska och du gör ditt bästa för att tänja lite på dina egna gränser.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag går du gärna på upptäcktsfärd, särskilt om du flyttat till en ny plats. Du strosar antingen omkring själv eller i sällskap med dina vänner. Det blir en lättsam dag där du egentligen bara njuter av nuet och inte gör så mycket nytta. Alla behöver den här typen av lågaktiva dagar.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag bestämmer du dig för att testa något helt nytt. Det resulterar i en utflykt, en annorlunda utmaning och nya miljöer. Den här dagen handlar till stor del om din upptäckarlust men också om att chansa lite. Kvällen bjuder på värme, god mat och skvaller.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag utmanar du dig själv antingen fysiskt eller genom att tänka annorlunda. Det blir en intressant dag då du pressar dig till ditt yttersta. Du brukar ge upp när saker inte blir som du tänkt dig men med hjälp av Skorpionens passion så hittar du kraften att ge allt och lite till.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons