Dagens horoskop söndag 8/9

07 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Söndagen kretsar kring konst, kultur och förfinad smak. Oavsett om du blir tvungen att delta eller om det är något du brinner för så kommer dagen bjuda både på en överraskning och en hel del inspiration att tänka gränsöverskridande. Kvällen handlar om att vara ärlig i dina känslor.

Oxen 20/4-20/5

Idag så deltar du i en tävling eller liknande. Det kan vara att du är en entusiastisk åskådare eller så deltar du. Oavsett blir dagen spännande med många känslor . Du går från glad till orolig till arg och sedan tillbaka till glad igen. Den här dagen handlar om att besegra dina rädslor och att våga tro på sig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du skulle helst äta brunch med några roliga och kvicktänkta vänner den här dagen men du vet har du måste börja se över din ekonomi om du ska kunna förverkliga den dröm som du har. Du ogillar verkligen allt som har med sparande, budget och strategiskt tänkande att göra, men idag har du inget val.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag försöker du ena familjen kring gemensamma aktiviteter. Din förhoppning är att samarbete kan få vissa konflikter att sjunka tillbaka igen, ni tycker ju alla om varandra i grund och botten. Kvällen kretsar kring ett gemensamt lagat mål mat.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det en hobby som gäller. Du blommar verkligen ut när du får uttrycka din kreativitet på olika sätt. Många Lejon är förvånansvärt händiga och gillar att pyssla med projekt i hemmet, måla och laga mat. Den här dagen handlar också om att testa nya tekniker och att utvecklas.

Jungfrun 23/8-22/9

Det ser ut som du spenderar söndagen utomhus i en mer stadslik miljö. Det kan vara en weekendresa, att du utforskar ditt närområde eller bara en shoppingrunda med en vän eller två. Det blir en härlig dag även om du gör av med lite för mycket pengar på impulsköp.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen handlar om att prestera och att vara nöjd med din insats. Älta inte de misstag du gör utan vara stolt över det du åstadkommer. En vän eller partner vill gärna hjälpa dig. Var inte för rädd för att be om hjälp, det är inte ett tecken på svaghet, tvärtom, att kunna be om hjälp är ett tecken på styrka

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag inleder du en förhandling eller något liknande. Det kan också röra sig om budgivning på en lägenhet, en diskussion om en offert eller att göra upp regler för vem som ansvarar för vad hemma. Du är i ditt esse så det blir svårt att möta dig i vilken typ av diskussion som helst.

Skytten 22/11-21/12

Efter en social och utåtriktad vecka är det skönt att avsluta med en familjedag där du inte behöver anstränga dig alls. Du kan vara grinig, glad eller eftertänksam. Med dina nära omkring dig så är din närvaro viktigare än ditt humör. Det blir en mysig och avslappnande dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har alltid sett dig själv som en glamorös person som äter brunch på något coolt ställe med dina vänner. Idag är du den personen som du sett inom dig själv. Det blir en lyxig, lite dyr men oförglömlig söndag. Idag kan du även få ett frestande erbjudande som kan ge extra pengar.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen ser lite annorlunda ut än det du planerat från början. Det blir en dag då du har ansvar för något eller någon vilket inte gör dig så fri som du tänkt dig. Istället tar du en spontan fika med en släkting och det ger dig precis den energikick som du behöver.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att få ordning på ekonomin. Något du tycker är tråkigt men du vet är nödvändigt. Det handlar främst att sommaren varit dyr och att nu måste du hitta ett sätt att dra in på utgifterna utan att livet blir för tråkigt. Det blir en balans mellan att unna sig och att spara.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons