Dagens horoskop måndag 9/9

08 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag tar du det lugnt. Jobbar du så går det kanske inte så fort som vissa skulle önska, men du sprider glädje omkring dig. Det finns ett busigt, nästan barnsligt drag hos dig som gör att du gärna skojar och hittar på oskyldig små spratt för att få dina medarbetare på gott humör.

Oxen 20/4-20/5

Det verkar vara personalbrist eller många sjuka på din arbetsplats och det drabbar dig. Du är bra på att hantera stress som du är inställd på, men mindre bra på att hantera situationer som kommer plötsligt. Kvällen är dock en helt annan historia, då njuter du av trevligt sällskap, goda nyheter och god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen handlar om att ta en sak i taget och att inte stressa. Du är nästan mer effektiv idag mot när du höjer tempot och stressar. Genom att beta av saker systematiskt så får du bättre överblick. Kvällen bjuder på goda nyheter och en fysisk utmaning.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en positiv energi i ditt horoskop och det gör att du inleder veckan med en massa roliga och kreativa idéer. Du känner dig på topp och inte ens dåliga nyheter kan påverka ditt humör. Du utgår från att det inte finns några problem, bara utmaningar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är mycket tankar, åsikter och känslor i ditt tecken just nu. Du har en tendens att prata först och tänka sedan vilket gör att du säger saker som du ångrar efteråt. Försök att välja dina ord med omsorg, det kommer att löna sig bättre. Kvällen handlar om en ekonomisk investering.

Jungfrun 23/8-22/9

Du sätter ribban högt den här veckan så det blir ingen lugn inledning på måndagen. Du måste ha högt tempo från start till stopp för att hinna med. Som tur är ger elden i ditt tecken dig draghjälp både när det kommer till tempo och ambitioner. Kvällen handlar om att prioritera sig själv.

Vågen 23/9-22/10

Du är rastlös och har mycket energi de första dagarna den här veckan. Du påbörjar många saker, men tröttnar snabbt och ger dig på nästa projekt istället. Resultatet blir en massa halvfärdiga saker som ligger och skräpar. En kollega blir irriterad på ditt beteende och säger ifrån.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du är ovanligt fridfull den här veckan. Det handlar till stor del om att du känner en säkerhet, både på dig själv och i dina beslut, som du inte gjort under väldigt lång tid. Måndagen blir harmonisk, främst för att du inte låter yttre omständigheter påverka ditt goda humör.

Skytten 22/11-21/12

Det här är inte din bästa måndag. Du känner dig antingen lite eller mycket krasslig. Det är troligtvis bara en förkylning men som vanligt gör du bäst i att lyssna på din kropp. Du brukar vara duktig på att ignorera dina egna varningssignaler och då blir du bara ännu mer sjuk när det väl bryter ut.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är en vanemänniska och nu i början av hösten har det inte funnits några rutiner alls. Allt är nytt, spännande men också lite förvirrande. Idag känner du dig ganska dränerad på energi. Du behöver få till dina älskade rutiner så sätt dig ned och fundera över hur du vill att din vardag ska se ut.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det har hänt saker den senaste tiden och idag satsar du på att tänka lite annorlunda. Du prövar nya vägar både hemma och på jobbet. Du är en person som gillar förändringar, men ibland så behöver du rutiner för att kunna uppskatta de dynamiska bitarna i livet.

Fiskarna 19/2-20/3

Det har varit en tuff inledning på hösten så därför blir den här måndagen härligt vardaglig. Dagen handlar mycket om rutiner och att göra sitt jobb. I övrigt så händer inget särskilt och det passar dig bra eftersom du får möjligheten att smälta de senaste veckornas händelser.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons