Dagens horoskop fredag 13/9

12 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs dagens horoskop för alla stjärntecken för fredag 13/9 2024 skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du fokuserar mycket på familjen och på något som ni går igenom tillsammans. Det kan vara problem i en skola, på en arbetsplats eller med en släkting som inte uppskattar goda råd. Vad det än är så handlar den här dagen om att stötta och hjälpa varandra genom att finnas där och lyssna.

Oxen 20/4-20/5

Du är väldigt effektiv den här fredagen och när du är det så går det undan. Vanligtvis är du inte så snabb utan mer noggrann, men idag så är du båda delarna. Kvällen handlar om att träffa en person som du inte ser så ofta nu för tiden. Du får möjlighet att skvallra lite och att äta gott.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att helt gå in för ett projekt eller en hobby och då blir du tillfälligt uppslukad. Idag gäller det att hitta en sund balans mellan arbete och fritid. Du har saker du vill hinna med både på jobbet och privat. Idag får du roliga nyheter som kommer att påverka din ekonomi i framtiden.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir en ljus och lättsam dag där du njuter av livet och att hösten är här. Du är en person som ogillar mörker men som tycker om den mysfaktorn som den här årstiden för med sig. Det är fortfarande ljust på dagarna, medan kvällarna uppmuntrar till levande ljus och hemmamys.

Lejonet 23/7-22/8

Idag plockar du fram din charmigaste sida. Det är fredag och det gör dig alltid på gott humör. Det finns något både festligt och avslappnat den här dagen. Du har en stående flirt med en kollega som håller på att bli mer seriös än någon av er vill erkänna. Det finns elektricitet mellan er båda.

Jungfrun 23/8-22/9

Jungfrun är normalt sett inte särskilt skrockfull av sig, men idag undviker du allt som medför risker. Du satsar på att vara social och skämma bort dig själv lite extra med trevligt sällskap och godsaker. Du ser helt enkelt till att göra det här till en bra fredag den 13.

Vågen 23/9-22/10

Helgen handlar om att komma bort för några dagar. Det kan vara en weekend semester eller så ser du till att upptäcka ditt närområde. Fredagen bjuder på inspiration, vackra miljöer och en möjlighet till eftertanke. Kvällen blir livlig och annorlunda.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Den här fredagen handlar om att avsluta veckan. Du tycker att det är skönt att kunna börja om med en fräsch start på måndagen, men då kan du inte ha saker kvar från föregående vecka. Dagen handlar också om dina sociala förmågor, om vänskap och nöjen.

Skytten 22/11-21/12

De flesta Skyttar har en humoristisk, nästan barnslig sida och den ska du bejaka idag. När du kopplar på din charm är du svårt att motstå. Till och med det hårdaste hjärtan smälter när du drar en vits eller fäller en komplimang. Kvällen handlar mer om hemmamys än ute nöjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar om fest, gemenskap och att släppa loss. Tänk på att det är fredag den 13. Många Stenbockar har ett personligt förhållande till just det här datumet, det kan vara allt från en olycksdag till en lyckodag, lite beroende på tidigare erfarenheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir lite annorlunda. Du verkar göra en insats för att hjälpa en familjemedlem eller släkting. Du har fysiska egenskaper eller kunnande som den här personen inte har och du tycker att det både är din plikt och nöje att bidra med det du kan.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir en dag då du säger ifrån. Det finns en kollega som är bra på att trycka på dina ömma punkter och hen har inte vett att sluta ens när du ber om det. Idag får du nog och svarar med samma mynt, något som inte uppskattas av dina kollega. Kvällen bjuder på fest eller hemmamys.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons