Dagens horoskop lördag 17/8

16 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs dagens horoskop för alla stjärntecken för lördag den 17/8 2024 skrivet av astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min rutin #26 – Adina FohlinBrand logo
Min rutin #26 – Adina Fohlin

Väduren 21/3-19/4

Lördagen är en dag då inga drömmar är för stora eller visioner för små för att du ska ägna dem uppmärksamhet. Den här dagen handlar till stor del om framtiden, eller kanske mer om vad det är du tror är din framtid. Det här är också en dag som bjuder på nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Många Oxar maskar med träning och att äta nyttigt under semestern och sommaren. Du har lite dåligt samvete för att du inte hållit igång så mycket som du tänkt så idag startar du upp höstens goda vanor genom att både träna och göra upp en uttänkt plan för mat och träning i höst.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du gärna utomhus och träffar vänner som du inte sett under sommaren. Du är en social varelse och långvariga separationer från människor som du står nära tar mer på dig än du vill erkänna för dig själv. Den här dagen handlar om glädje, aktivitet och att njuta av sommaren.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du tänker ovanligt fantasifullt just nu och du tänjer på gränserna för vad du tror att du klarar av. Lördagen handlar just om stora idéer och om att inte vara rädd för att testa nya saker. Det blir även en dag där familjen eller en nära vän spelar en central roll.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om ett beslut som inte bara rör dig själv utan hela familjen. Det kan vara något litet som en semester eller något större såsom en flytt eller byte av arbete. Det viktiga i det här sammanhanget är att alla får vara med och tycka, även om det till stor del blir du som till slut bestämmer.

Jungfrun 23/8-22/9

Som alla jordtecken är du väldigt lojal av dig och du kräver samma lojalitet av dina vänner som du ger dem. Idag hamnar du i en situation där du blir tvungen att fundera över en väns prioriteringar och hens uppfattning om just lojalitet. Det här kan leda till en ganska jobbig diskussion.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Lördagen blir rolig och aktiv. Du planerar framåt och sätter mål för hösten. Den här dagen handlar om att hitta vägar till att lyckas, både privat och karriärmässigt. Kvällen bjuder på nya tankar, kanske på en date. Oavsett så blir det en rolig lördagskväll.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag släpper du loss ordentligt. Det är nöjen och vänner som gäller. Kan du så ordnar du med middag eller fest, ingen är en så bra värd som just Skorpionen. Du har humor, charm och en värme som får alla att känna sig välkomna. Kvällen bjuder på en rolig överraskning.

Skytten 22/11-21/12

Du fokuserar mycket på en ny passion som du har. Det verkar röra sig om en hobby eller något liknande. Du tillåter dig att frossa i ditt intresse och struntar i vad andra tycker att du bör göra. Du tycker det är viktigt att främja dina egna intressen för att må bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du en inbjudan som du inte hade förväntat dig att få. Det här blir både roligt och lite ångestframkallande på samma gång eftersom det är ännu ett ställningstagande för din del. Just nu är nästan allt som händer i ditt liv bra saker, men för den förändringsreservade Stenbocken är det mycket att ta in.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Oavsett om du jobbat några veckor eller är på väg från semester in i vardagen igen så handlar den här lördagen mycket om praktiska saker och om att beta av en lista av måsten. Det blir en ganska rationell dag men en trevlig och avslappnande kväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag myser du gärna hemma. Fisken är oftast kreativ, konstnärlig och gillar att pyssla. Den här dagen handlar om att skapa en trivsam miljö hemma. Du älskar när du inte har så mycket inplanerat utan bara kan göra det som du tycker är kul. Kvällen handlar om familjen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons