Dagens horoskop tisdag 17/9

16 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även den här dagen tycker du att det känns lite tråkigt. Du är ingen vän av rutiner och just nu händer det inte så mycket nytt utan det mesta pinnar på, men i högre tempo än under sommaren. Du funderar på om en chef har fått en tillsägelse för hen uppför sig annorlunda mot tidigare.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du på hugget. Du tolererar inga dumheter från något håll och det hjälper dig när du ska förhandla. Du har en del möten den här dagen och de drar ut på tiden så det gäller att inte ha för mycket inplanerat i direkt samband med ditt arbete. Kvällen bjuder på hemmamys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag ändrar du en hel del på de idéer som du hade kring ett projekt. Det är som om du får en känsla av vad som är fel och vad som kommer att fungera. Du litar mycket till din magkänsla och den kommer att leda dig rätt. Månens inflytande gör dig väldigt mottaglig för det outtalade.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar också om din osäkerhet, men idag är det mer självförtroendet som saknas. Du står inför en större uppgift och du tror helt enkelt inte att du kommer att klara den. Du är bättre än du ger dig cred för. Lita på din kompetens, men framförallt lita på att din magkänsla leder dig rätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Även tisdagen handlar om att komma igång med olika saker. Idag är du lite mer strukturerad och lyckas få en viss kontroll över allt som du påbörjat. Den här dagen handlar även om att diskutera med en chef om ökade ekonomiska anslag eller mer timmar till det projekt som du är involverad i.

Jungfrun 23/8-22/9

Även tisdagen blir stressig, men så länge du är metodisk och tar en sak i taget så kommer det att gå bra. Det är när du stressar upp dig själv och påbörjar många projekt samtidigt som det tenderar att gå fel. Om du inte klarar av att prioritera så be en chef att göra det åt dig.

Vågen 23/9-22/10

Även idag har du en klar bild över vad du bör hinna med och vad som ska prioriteras bort. Det kommer in en hel del nya kollegor på din arbetsplats just nu och du är mån om att de ska känna sig lite extra välkomna. Kvällen bjuder på en nyhet och en glad överraskning.

Skorpionen 23/10-21/11

Tisdagen handlar om att uttrycka sig kreativt , antingen i text eller verbalt. Du funderar noggrant över både formuleringar och eventuella tonfall, allt för att kunna få till den påverkan som du eftersträvar. Det här är också en dag som handlar om vardagliga problem och tidsbrist.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inte lika glittrande positiv som du brukar vara, istället finns det något trött hos dig. Du är lite less på hela din vardag just nu och det märks i din energi. En kollega som brukar märka av ditt humör när det dalar, peppar dig och får dig att skratta.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen har du fått tid att fundera och du ser till att ställa vissa villkor på ditt samarbete med en viss person. Du gör klart att du gillar hen och tycker att det ska bli kul att göra saker tillsammans, men med det sagt så krävs det vissa regler för att ert samarbete ska kunna fungera.

Vattumannen 20/1-18/2

Även tisdagen består mer i möten än produktivt arbete och det kan du tycka är lite långtråkigt även om du förstår nödvändigheten i det. Under tisdagen presenterar du även en idé som du har för våren. Kvällen handlar om att göra något tillsammans med en familjemedlem.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är fortfarande super sensitive så var lite försiktig med vilka miljöer du befinner dig i. Ju mer människor, ljus och starka ljud som finns omkring dig desto svårare får du att hantera alla dina känslor. Du behöver lugn och ro så att du kan smälta ett intryck i taget. Kan du jobba hemifrån kan det vara en bra lösning de här dagarna.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons