Dagens horoskop onsdag 18/9

17 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
av Felicia Stålkrantz baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Den här onsdagen bjuder både på Supermåne, Månförmörkelse och Fullmåne. Vanligtvis brukar du vara obekväm med så mycket påverkan från Månen eftersom du själv styrs av Solen, men idag känner du dig ovanligt harmonisk och i samklang med naturen. Det kan vara Månförmörkelsen som bidrar till den här harmonin.

Oxen 20/4-20/5

Du brukar inte vara känslig för Månens påverkan, men när det är så starka influenser som det är idag så kommer inte ens du undan. En svallvåg av känslor rivs upp, det kan ha med din nuvarande situation på jobbet att göra, men det kan och kretsa kring något som du trodde var glömt och begravet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Månförmörkelsen river upp tvivel både i stort och smått. Du undrar om du valt rätt väg och vissa fall vet du med dig att du är helt fel ute. Det här är en dag som handlar om viljan att förändra och förändras. Det krävs en del mod för att komma till de här insikterna och våga göra något konkret åt saken.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

På onsdagen är det kaos inom dig, men också omkring dig. Kombinationen av Supermåne, Fullmåne och Månförmörkelse påverkar nästan alla antingen fysiskt eller känslomässigt. Själv styrs du av Månen som är din Härskarplanet vilket gör dig väldigt mottaglig för den här typen av påverkan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag står du inför ett val om du ska ta en känslomässig risk eller inte. Du känner dig sårbar och vet inte om du är beredd att ta konsekvenserna om det inte går som du hoppas. Du kommer att märka att det här är en risk som är värd att ta, särskilt om det handlar om kärlek.

Jungfrun 23/8-22/9

Som jordtecken står du stadigt på jorden även när det är så starka influenser från vatten och Månen som det är idag. Även om du är relativt stabil så kommer du få hantera personer som inte är det, både på jobbet och privat. Räkna även med en del sjukskrivningar eftersom det här typen av influens kan påverka människor fysiskt.

Vågen 23/9-22/10

Räkna med en del kaos den här dagen, både känslomässigt hos dig och på jobbet. Det händer så mycket just nu att du inte riktigt hinner med och det blir inte bättre av att labil chef skäller ut dig eller kommer med syrliga kommentarer. Även om du vet att hen troligtvis kommer ångra sitt utfall imorgon så blir du sur.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är det både Supermåne och Fullmåne i Fiskarnas tecken vilket vädjar till dina känslor och din förmåga att öppna upp dig. Det här kan bli en jobbig dag eftersom du gärna vill dela med dig av hur du känner samtidigt som du är en privat person som ogärna släpper in någon innanför dina skyddsmurar.

Skytten 22/11-21/12

Idag känns det som om du vänds ut och in och känslorna hamnar utanpå istället för inuti dig. Du är väldigt mottaglig både för det som är bra men ännu mer för det som är mindre bra. Idag ser du en sida av dig själv som du inte är alltför stolt över och du blir besviken på ditt eget agerande i en känslig situation.

Stenbocken 22/12-19/1

Hela den här dagen osar starka känslor och du inser att även du kan bli dramatisk när känslorna brusar upp. Plötsligt ser du allt i svart eller vitt. Det finns inga gråskalor och du blir väldigt upprörd när en kollega bestämmer sig för att kliva utanför de föreskrivna ramarna.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag bidrar Fullmånen till att du påverkas starkt av dina känslor och det kan vara bra i beslut som inte rör pengar eller ekonomi. Du tänker inte logiskt och därför finns det en risk att du agerar instinktivt och impulsivt. Det kan gå bra, men det kan också bli en total katastrof.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det både Supermåne och Fullmåne i ditt eget tecken vilket kommer att förändra något djup inom dig. Du avviker från en väg du slagit in på bara för att bestämma dig för att göra något väldigt annorlunda. Det här beslutet sker instinktivt och oväntat, något som förvånar din omgivning.

Annons