Dagens horoskop torsdag 19/9

18 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag får du en skjuts av dubbel elenergi och det dämpar svallvågorna efter Månens påverkan. Du känner dig nästa lite pånyttfödd. Du blir entusiastisk och kommer med både kreativa och smarta idéer. Under dagen får du en fin komplimang av en ny kollega.

Oxen 20/4-20/5

Idag kan det komma nya medarbetare eller kurskamrater och det gäller för dig att samarbeta. Oxen föredrar att gå sin egen väg, men du har lättare för att jobba i grupp än vissa eldtecken. För dig handlar det snarare om personkemi, om du gilla dem du jobbar med så funkar det hur bra som helst.

Tvillingarna 21/5-20/6

Efter att ha kommit till vissa insikter under gårdagen så är du tillbaka på ruta ett i ett visst projekt. Idag handlar dagen om att våga börja om från början och att inte se den tid du lagt ned på det här projektet som bortkastad, utan som en tid där du lärt vad du inte ska göra.

Kräftan 21/6-22/7

Även idag svallar känslorna högt och du är på gränsen till överkänslig för allt från kritik till höga ljud. Vad som sker just nu är en inre process som du kanske inte kan urskilja i ditt känslomässiga kaos, men det är något som är viktigt för dig och din personliga utveckling. Lita på Månen, det kommer sol efter storm.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag kommer det in jord i ditt tecken och det hjälper dig att grunda dig själv och hitta inre harmoni. Det är många konflikter på jobbet just nu, både de som märks tydligt och de som pyr under ytan. Ditt inre lugn hjälper dig att hantera den här typen av problem.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag avtar de starkaste effekterna av Månen och en hel del personer kan bli ångerfulla för saker de sagt eller gjort under det nästan känslomässiga rus som påverkade världen under onsdagen. Här gäller det att vara storsint nog att både kunna be om ursäkt och acceptera en om det behövs.

Vågen 23/9-22/10

Idag pratar du med din chef som du tycker uppförde sig illa under onsdagen. Även om du inte kräver en ursäkt så är det underförstått att hen uppfört sig utanför ramarna. Du brukar inte vara den som tar ton på det här sättet så det krävs en hel del mod från din sida för att säga ifrån.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag säger du tvärt nej till en chef som du tycker kräver för mycket. Det här är en person som inte är van att bli motsagd och det kan skapa vissa problem. Samtidigt som du försöker vara respektfull så är du också tydlig med att hen har gått lite för långt den här gången.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag lägger du den jobbiga gårdagen bakom dig och fokuserar framåt istället. Det gör att torsdagen blir en rolig och kreativ dag där du känner att du verkligen bidrar både på och utanför jobbet. Det här är också en bra dag att vara spontan på, varför inte ta en aw med dina kollegor.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du väldigt påhittig. Du har en massa annorlunda idéer som verkligen går hem hos dina kollegor. Efter att ha varit en paragrafryttare hela onsdagen byter du skepnad och blir något av en revolutionär den här torsdagen. Trots att du går från en ytterlighet till en annan så faller dina planer i god jord.

Vattumannen 20/1-18/2

Om du är ledig så är du gärna utomhus men jobbar du så kan du välja att göra aktiviteter efter jobbet som bjuder på frisk luft. Du är oftast inte så kinkig med vädret, för dig är det viktigare att du får komma ut och röra på dig. Den friska luften får dig att tänka klarare.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag inser du att en nära kollega eller vän har ljugit eller undanhållit något för dig. Även om du blir väldigt besviken på den här personen så kan du samtidigt förstå varför hen gjorde det. Det finns saker som man måste bearbeta själv innan man är mogen att dela med sig till någon annan.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons