Dagens horoskop fredag 20/9

19 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag ska du våga tänka större och ta fler risker än du brukar göra. Det finns en energi i ditt horoskop som gör att du lyckas med nästan allt du tar dig för. Är du intresserad av någon men inte vågat bekänna färg ännu så är det här dagen att göra det. Ge en komplimang eller fråga om ni ska fika.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir en riktig toppendag för din del. Det här är en dag då du slipper stressa och du kan fokusera på de bitar som du tycker är kul. Du är väldigt kreativ den här dagen och du är även duktig på att organisera och fixa. Kvällen handlar om ett trevligt sällskap i en härlig miljö.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du på strålande humör. Du njuter verkligen av den här dagen. Oxen skapar stabilitet i ditt tecken och du hungrar efter lite fredagslyx. Idag kommer det ut nyheter som rör jobbet. Det kan innebär en del förändringar för vissa kollegor, men i ditt fall är det mer positivt än negativt.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en risk att de senaste dagarnas inre tumult faktiskt påverkat dig fysiskt och att du känner dig lite eller mycket krasslig. Även det här är en följdeffekt av Månens influens de senaste dagarna. Om du känner dig sjuk så ska du vara hemma och vila. Du behöver lugn och ro just nu.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en riktigt bra fredag även om det är mycket att göra. När du känner att du har kontroll så spelar tempot ingen större roll, tvärtom så föredrar du att det är full fart. Kvällen handlar om vänner, att ha kul och att leva livet. Det blir en perfekt avslutning på veckan.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är det massor av jord i ditt tecken och det gör dig väldigt stabil, det finns också en dragning till det extravaganta och lyxiga den här fredagen. Om ekonomin är knaper så hittar du vägar till att skapa en lyxkänsla på budget. När det kommer till guldkant på tillvaron så är du extra påhittig.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Idag mildrar de lugna jordtonerna från Oxen det mesta av dina upprörda känslor. Du kan fokusera mer på dig själv och på att det är fredag än på omgivningens problem. Det blir en mysig dag där du unnar dig en extra god lunch eller en gofika med dina kollegor. Kvällen bjuder på en middag eller på en fest.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag låter du din kreativitet flöda fritt och är det något som just Skorpionen har gott om så är det fantasi. Du kan se både poesi och skönhet där ingen annan upptäcker det. Idag försöker du även få till en date med en vän eller någon som du är lite mer personligt intresserad av.

Skytten 22/11-21/12

Idag kommer det in stabilitet och lugn från jord i ditt tecken och det gör den här dagen till veckans bästa dag. Du jobbar utan att bli stressad och du prioriterar att hinna umgås med dina kollegor. Kvällen handlar om att ha kul, träffa vänner eller att mysa med familjen. Det blir en härlig fredag.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir riktigt glittrig och lyxig. Den bjuder på extra allt och du njuter i fulla drag. Även om du arbetar så blir det en jobbdag med guldkant. Kanske bjuds det på lunch eller tårta eller så händer det något annat festligt på arbetstid. Kvällen blir förtrollande, men lite annorlunda.

Vattumannen 20/1-18/2

Även fredagen handlar om frisk luft och motion. Du gillar att röra på dig och det gör du gärna utomhus. Det kan vara allt från en rask promenad på lunchrasten till en joggingtur eller långpromenad på kvällen. Fredagen bjuder även på en mysig stund tillsammans med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Efter en smått kaotisk vecka blir fredagen en riktigt härlig dag. Jorden från Oxen dämpar alla svallande känslor och du kan fokusera på att njuta av nuet och inte bry dig om vad alla andra gör. Det blir också en dag som bjuder på en trevlig överraskning.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons