Dagens horoskop lördag 21/9

20 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lördagen bjuder på en oväntad flirt. Det kanske är en följdeffekt av att du vågade chansa under fredagen eller så handlar det om något helt annat. Det blir en rolig, mysig och annorlunda dag som bjuder på extra allt. Njut av livet och lev här och nu. Att oroa dig för morgondagen är lönlöst.

Oxen 20/4-20/5

Idag märker du precis hur kul du tycker att en viss hobby som du har är. Du får leva ut din kreativitet och du upptäcker att ditt intresse är något som du verkligen har talang för. Du lär dig fort och du blir stolt över dina framgångar. Kvällen handlar till stor del om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den senaste tiden har du medvetet bearbetat ett beslut i ditt undermedvetna. Du har kommit till en punkt i livet då du skriker efter förändringar. Det kan ha med arbetet att göra, men det kan också vara något i ditt privatliv. Idag är du mogen att fatta det här beslutet.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det finns goda chanser att du vaknar upp den här lördagen och känner dig som en helt ny människa. Det du genomgått under veckan börjar äntligen ge effekt och du känner dig både starkare, gladare och har ett större självförtroende. Det finns en krispig fräschhet över dagen, en känsla av nystart.

Lejonet 23/7-22/8

Du är alldeles för blödig när det kommer till en familjemedlem, släkting eller vän. Hur du än försöker så lyckas du aldrig sätta gränser mot hen. Idag inser du att du gör dig själv en björntjänst genom att agera på det här sättet. Du markerar och säger stopp, vilket väcker både förvåning och respekt hos personen ifråga.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag träffar du gärna vänner och umgås. Det kan vara personer som du ser alldeles för sällan eller en dag med din bästa vän. Oavsett aktivitet så handlar den här lördagen mer om samhörighet och att dela förtroenden. Det blir en fin dag.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Idag är det familjen som står i fokus. Det har uppstått ett dilemma som behöver benas ut och idag sätter ni er tillsammans och diskuterar det som behöver åtgärdas. Du tycker att det är skönt att samla ihop alla när det ska fattas beslut, då blir det enklare för alla att ha en åsikt.

Skorpionen 23/10-21/11

Lördagen handlar om djup och innerlig kärlek. Det kan vara till en partner, en familjemedlem eller vän men det kan lika gärna röra sig om kärleken till ett husdjur. Dagen kretsar kring er två och kring aktiviteter ni gör tillsammans. Det blir en oförglömlig dag.

Skytten 22/11-21/12

Det finns en känsla av höst i luften den här lördagen och det är något du antingen älskar eller hatar. Det finns två typer av Skyttar, de som för hösten och de som vill packa väskorna och bosätta sig utomlands. Beroende på vilken kategori du tillhör så kan dagen antingen bli toppen eller lite deppig.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Idag värnar du lite extra om din närmiljö. Det kan vara hemma eller runt omkring hemmet. Du är gärna med om det är städdag annars pysslar du själv med allt som andra tycker är tråkigt men som du kan uppleva som väldig tillfredsställande. Du älskar att sova i en nybäddad säng i en fräsch bostad.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen handlar om att göra saker tillsammans. Det kan vara med en vän, ett husdjur, hela familjen eller din partner. Den här dagen testar du något nytt och det är både utmanande och spännande på samma gång. Efter den här dagen förstår både dig själv och de andra deltagarna lite bättre.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir lika harmonisk som fredagen. Det är en dag som handlar om kärlek och värme. Är du nyförälskad kan lördagen bjuda på romantik och passion. Oavsett om det är kärlek i luften eller vänskap och värme så handlar dagen om att vara nära och om att ta hand om varandra.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons