Dagens horoskop mån söndag 22/9

21 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att ta hand om familj och släkt. Det är särskilt en person som du inte ser så ofta, men som du gärna umgås med. Överraska hen, du är påhittig så det behöver varken bli något extravagant eller dyrt. En hembakad fika räcker långt.

Oxen 20/4-20/5

Oavsett om du arbetar eller är ledig den här söndagen så handlar dagen om att komma ikapp, antingen fysiskt eller mentalt. Det blir en dag som går i ganska lugnt tempo och den ger dig möjligheten att hinna med saker som du ligger efter med. På kvällen planerar du en resa.

Tvillingarna 21/5-20/6

På söndagen känner du dig lättad, det är som om en tyngd lyfts från dina axlar och du äntligen kan andas ut. Det är ofta så med de vägval man gör att processen fram till ett val kan vara jobbigare än själva beslutet. Idag unnar du dig lite extra, en dag att skämma bort sig själv.

Kräftan 21/6-22/7

På många sätt är den här söndagen den första dagen på resten av ditt liv. Du har lämnat mycket gammalt, som du gått och burit på, bakom dig vilket gör att du känner dig väldigt mycket lättare mentalt. Göra något roligt den här dagen, njuta av livet och skäm bort dig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Om vädret är bra är du gärna utomhus stora delar av dagen. Det blir en härlig söndag som bjuder på tidig höstkänsla och familjemys. Som Lejon är du fysiskt aktiv så du ägnar gärna dagen åt lite mer utmanande aktiviteter såsom sport, jogga eller ta en vandringstur.

Jungfrun 23/8-22/9

Söndagen blir rolig och aktiv. Du är gärna utomhus om vädret tillåter. Jungfrun föredrar hösten framför alla andra årstider eftersom du fortfarande kan vara ute i skog och mark samtidigt som det inte är för varmt. Kvällarna spenderar du gärna inomhus, men massor av levande ljus.

Vågen 23/9-22/10

Idag är det tävling som gäller, du kan vara både åskådare eller deltagare. Det kan också vara någon liten tävling mellan dig och en familjemedlem som i ett spel eller något liknande. Idag vaknar din vinnarskalle till liv och du gör allt för att du eller ditt favoritlag ska vinna.

Skorpionen 23/10-21/11

Även söndagen fokuserar på kärlek och starka band. Det finns människor eller djur som du har ett speciellt förhållande till och idag stärks era band ytterligare när något lite otäckt inträffar. Ni genomgår en stark upplevelse som svetsar er samman och gör ert förhållande ännu djupare.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen blir en skön dag i lugnt tempo där du får möjligheten att överraska en vän eller släkting. Du gillar att vara spontan och idag är du till och med ännu mer spontan än du brukar vara. Den här dagen bjuder även på ett väldigt trevligt dilemma. Du står inför ett val med två bra möjligheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag väljer du troligtvis att träna en hel del men också att måna om ditt utseende. Det här är en bra dag för hemma-SPA, eller om den möjligheten finns, ett besök hos en frisör eller hos en skönhetssalong. Oavsett hur du spenderar din dag är det viktigt för ditt självförtroende att vara ditt bästa jag.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag får du mer tid över för att göra saker för dig själv och det är skönt efter en social vecka. Idag testar du olika idéer och du försöker visualisera ett projekt som du håller på med. Det här en dag som bjuder på kreativt tänkande och en hel del roliga situationer.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en konflikt i din närhet och du tar på dig ansvaret att reda ut den. Till stor del handlar det om missförstånd och om att inte lyssna på varandra. Du är väldigt inkännande just nu så du kan både förstå och höra alla inblandade parter samtidigt som du kan förmedla det som inte blivit sagt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons