Dagens horoskop måndag 23/9

22 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På måndagen är du nyfiken och öppen för allt som är annorlunda. Du vågar testa gränser och du är inte rädd för att sticka ut. Det här är en dag då du tänker mycket och ifrågasätter de vanliga rutinerna. Du vill hitta nya vägar till att förändra och förbättra.

Oxen 20/4-20/5

Som vanligt har hösten med sig en hel del förändringar och inledningen på den här perioden har varit extra tufft. En kombination av många sjuka och personalbrist har fått dig att tappa humöret flera gånger. Idag kommer det nya kollegor och det livar upp i vardagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är en livfull påverkan från både luft och ditt eget tecken den här måndagen och det gör dig nyfiken, pratglad och öppen för nya idéer. Idag kan du sälja allt som kommer i din väg så vill du göra affärer så är det här rätt dag att göra det på.

Kräftan 21/6-22/7

Det är mycket att göra på jobbet och inledningen på veckan blir stressig. Du tenderar att påbörja många olika saker när du är stressad och då blir det sällan ett bra resultat. Du skulle må bättre av att fokusera på en sak i taget. Idag får du nyheter som rör arbetet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du väldigt verbal. Du vill gärna övertyga din omgivning om att du har rätt och det gäller både i stort och i smått. Det blir en rolig dag där du testar olika sätt att förmedla dina tankar och idéer på. Du vill vara tydlig samtidigt som du vill entusiasmera dina kollegor.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har en stark påverkan från Merkurius den här dagen och är det någon dag du ska pitcha in en idé eller avsluta en större affär så är det idag. Du kan sälja in vilka argument som helst och du är så bra att du till och med övertygar dig själv. Kvällen handlar om en bortglömd vänskap.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att fokusera den här måndagen. Det är så mycket som händer i ditt liv och det i kombination med en massa fladdrig luft i ditt tecken gör att du har en tendens att börja småprata med alla möjliga personer och glömma bort vad det var du skulle göra. Kvällen handlar om starka känslor.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

På måndagen vill du ingenting. Allt känns motigt och din inställning är negativ. Din kollegor försöker både att lirka med dig och säga ifrån på skarpen, men inget funkar. Alla har dåliga dagar eller till och med dåliga veckor. Det är bara att vara lite extra snäll mot sig själv.

Skytten 22/11-21/12

Det är väldigt mycket pladder på dig den här måndagen. Du småpratar med kollegor och uppdaterar dig på skvaller men när det kommer till arbetet så händer det inte så mycket. Du tycker att du jobbar på men sanningen är att du påbörjar lite saker och sedan glömmer du bort vad det är du höll på med.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag vill du försöka utmana dig själv genom att prata eller läsa ett främmande språk. Det kan vara en bok, text på en film eller en konversation med en person som inte pratar svenska. Det här ligger utanför din bekvämlighetszon men samtidigt tycker att det är kul att lära sig nya saker.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med en utbildning, något som du tycker är både lite jobbigt och intressant på samma gång. Du gillar att lära känna nya människor och lära dig nya saker samtidigt som du kan tycka att den här typen av utbildningar tar tid från andra saker som du behöver göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du ivrig att sätta igång en massa olika projekt, men du tenderar att tröttna snabbt på dem och då fortsätter du med nästa uppgift istället för att avsluta den du håller på med. Ditt sätt att jobba kan upplevas som lite hattigt av en kollega som föredrar att det är mer strukturerat.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons