Dagens horoskop tisdag 24/9

23 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag försöker du hjälpa en vän som har lite problem med ekonomin. Det här är en person som bokstavligen är kungen i baren den 25 för att sedan inte äta annat än snabbnudlar resten av månaden. Inför den här lönen vill du få hen att skapa en budget som hen kan förhålla sig till.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att lära känna nya kollegor och visa dem till rätta. Som Oxe är du alltid extra mån om att din medarbetare ska må bra och att nya personer ska känna sig välkomna. Det finns särskilt en person som du beundrar lite extra. Det finns en gnista mellan er två.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag litar du inte riktigt på dina instinkter utan försöker agera mer på logik än intuition. Du bör lyssna på din magkänsla istället. Det finns bakomliggande orsaker till ett problem som du kan ana dig till, men som ingen logik i världen uppfattar. Kvällen handlar om att tävla.

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen handlar om att hitta sätt att spara pengar. Det kan vara på timmar, på material eller helt enkelt försöka hitta billigare alternativ. De här besparingarna gäller troligtvis ditt arbete men det kan också vara något som du vill tillämpa privat. Kvällen handlar om att våga ta risker.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På tisdagen har du lite svårt att fokusera på ditt eget arbete. Det är så mycket som händer runt omkring dig så du blir lätt distraherad. Det är drama på jobbet och det är något av det roligaste du vet, så länge du själv inte är inblandad i det.

Jungfrun 23/8-22/9

Det är ganska tuffa tider på jobbet just nu. Många är sjuka eller har slutat så det finns luckor att fylla överallt. Du känner dig stressad för att du inte räcker till och att du inte har möjligheten att vara en så god kollega som du skulle vilja vara. Du måste se till att prioritera ditt eget arbete innan du kan hjälpa någon annan.

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen bjuder på en hel del funderingar och dagdrömmar. Du fokuserar mycket på det som ska komma och väldigt lite på nuet. Det bästa den här dagen är om du kan arbeta med saker som sitter i ryggraden och som inte kräver så mycket tankeverksamhet från din sida.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är fortfarande mer emot än för saker idag och du är väldigt ovillig att dra igång nya projekt. Trots det så känns det ändå lite bättre. Privat är du riktigt glad och du hittar gärna på roliga aktiviteter efter jobbet. Det är mest arbetet och dina kollegor som du stör dig på.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en tendens att väldigt snabbt bilda dig en uppfattning om människor och det är fallet med några nya kollegor idag. Du tror att du vet vilken typ av person du har att göra med, men sanningen är att dina nya kollegor har lager på lager av personlighet om du bara tar dig tid att lära känna dem.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag ska du försöka att samarbeta med en person som har många starka åsikter. Själv är du inte direkt känd för att vara en diplomat, men du vet oftast när du ska backa för gruppens bästa. Det blir en utmanande men samtidigt rolig dag där du verkligen kan briljera inom vissa områden.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen fokuserar en hel del på en familjemedlem som behöver extra uppmärksamhet. Du vill både pusha hen och stötta hen på samma gång. Den här personen kan ha lite svårt att komma igång med nya saker och det försöker du hitta ett sätt att komma kring det problemet.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det bra om du tänker efter före. Det finns mycket vatten i ditt tecken just nu och det gör att du blir lättpåverkad av vad andra tycker och tänker. Mer än en gång den här dagen ändrar du något du bestämt dig för bara för att en kollega tycker annorlunda.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons