Dagens horoskop torsdag 26/9

25 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du kan bli lite känslosam den här torsdagen. Det är mycket Måne i ditt tecken just nu och det gör att du agerar med hjärtat snarare än tänker efter före. Idag ska du undvika snabba beslut eftersom kombinationen känslostyrd och impulsivitet kan ställa till problem.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen kan bäst beskrivas som känslomässigt kaos. Det finns en kollega som attraherar dig och du gör ditt yttersta för att inte visa hur het du tycker att den här personen är. Det här kan vara extra problematiskt om du redan har ett förhållande, särskilt när hen flirtar med dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det full fart som gäller. Du har så mycket energi att du inte riktigt vet hur du ska få utlopp för den. Det som är viktigt är att du inte bara blir sittande framför en dator idag utan att du rör på dig. Du behöver fysiska utmaningar för att hålla din energi i schack.

Kräftan 21/6-22/7

Idag vill du vara cool och det kan vara svårt eftersom Kräftan är en passionerad person med mycket känslor. Du försöker hålla i masken i vissa kritiska situationer, men den som känner dig väl kan se hur dina känslor pyr under den svala ytan. Idag får du goda nyheter rörande en idé som du har.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du öppen för de flesta förslag. Det finns en impulsivitet hos dig som får dina kollegor att tycka att du är en av de roligaste personerna att arbeta med. Idag improviserar du både på och utanför arbetet. Det är en sådan dag då du gärna tar en AW efter jobbet för att skvallra med dina kollegor om dina kollegor

Jungfrun 23/8-22/9

Du har en konflikt med en familjemedlem eller släkting. Det handlar om att ni två tänker väldigt olika, särskilt när det kommer till hur ni prioriterar saker. Som Jungfru vill du ha en viss ordning och struktur omkring dig medan hen är betydligt mindre intresserad av ordning och reda.

Vågen 23/9-22/10

Eftersom det är så stressigt på ditt arbete just nu så blir dina medarbetare irriterade och det kan uppstå rätt så onödiga konflikter. Ingen har tålamod och alla säger saker om de egentligen inte menar vilket skapar en rätt så spänd stämning. Du försöker medla, men har inte riktigt energi nog för det.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag möter du en person som inspirerar dig med sitt sätt att tänka och vara. Det blir en rolig dag som bjuder på lite djupare samtal och en hel del kreativitet. Det var länge sedan som du kände sig så glad och stolt över ditt arbete som du gör idag. Kvällen bjuder på fysisk aktivitet.

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen blir en rolig men intensiv dag där du har mycket som du ska hinna med. Du är en person som sällan tar dig tid att stanna upp och reflektera över livet, något som gör att du ibland fattar lite väl hastiga beslut. Idag bör du bromsa dig själv innan du bestämmer dig för något viktigt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inte en person som är van vid att gå ut eller stanna upp sent en vardagskväll. Under torsdagen märker du att du är tröttare än du brukar vara och att du har dåligt fokus. Det som är viktigt är att du inser om du gör ett misstag och rättar till det. Det blir knappast bättre om du sopar dina fel under mattan.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Torsdagen blir en bra blandning av att sitta framför en dator och att röra på sig. Du gillar att kunna jobba med dina händer, men det är sällan du får den möjligheten. Idag krävs mer praktiskt kunnande och du är den första att anmäla ditt intresse.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen kretsar kring barn och djur. Du ger väldigt mycket kärlek, och du får en massa tillbaka. Är du ledig så är du gärna ute stora delar av dagen om vädret samarbetar. För dig är det härligt att kombinera aktivitet och utomhusvistelse. Det finns något spontant och lekfullt över den här dagen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons