Dagens horoskop fredag 27/9

26 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På fredagen är det mycket att göra på jobbet och tempot är ganska hetsigt. Du gillar att känna press så länge det är hanterbart. Du är på gott humör den här dagen och du är gärna spontan. Kanske en AW med kollegorna eller varför inte bjuda din partner på en date.

Oxen 20/4-20/5

Det är fullt tempo på jobbet så därför är det lite extra skönt att kunna varva ned med utomhusaktiviteter på eftermiddagen eller kvällen. Det kan vara allt från en joggingrunda till en promenad eller en aktivitet med ett barn eller djur. Det blir en mysig kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag handlar du utan att tänka dig för. Du ser något, du vill ha det och du köper det utan att reflektera över om det är något som du faktiskt behöver. Du gör ofta av med för mycket pengar på det här viset. Du är impulsiv, särskilt när det kommer till shopping.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir en härligt energisk dag som bjuder på värmande vänskap och heta känslor. Är du singel kan du till och med flirta lite på jobbet, det kan vara med en kollega eller chef. Visst är det oskyldigt, men det ger dig en självförtroendeboost. Kvällen handlar om att njuta av sensommaren.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är högt tempo idag och du är seg efter en lite för sen kväll på torsdagen. Här gäller det att hålla sig alert med hjälp av koffein och vilja. Det blir en dag som innehåller en massa information och det är bra om du kan ta till dig av det du får höra. Kvällen blir lugn.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag kommer det in led i ditt horoskop och det ger dig en härlig energikick. Efter en periodvis jobbig vecka är det skönt att kunna avsluta på topp. Du är glad, charmig och du levererar, något som imponerar på dina chefer. Kvällen handlar om att släppa loss och ha kul.

Vågen 23/9-22/10

Eftersom det är fredag så är stämningen bättre på jobbet. Du får dessutom en extra energikick från Lejonet och det gör dig både charmig och lite busig. Dagen handlar mer om de sociala aspekterna än om själva jobbet, även om det också är viktigt. Kvällen bjuder på varierande nöjen.

Skorpionen 23/10-21/11

Fredagen handlar om att följa sitt hjärta och att våga vara passionerad både på och utanför jobbet. För dig som Skorpion är det viktigt att både kunna vara inspirerad och att omge sig med roliga människor. Som singel kan du kanske träffa en person som väcker känslor hos dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir en intressant dag som bjuder på drama och gräl. Du kan både vara åskådare eller deltagare i den här konflikten. Vad som är viktigt är att du är sann mot dig själv och står upp för det du tror på. Låt inte någon trampa på dina åsikter.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du betydligt piggare och en rejäl energikick från elementet eld gör dig både charmig och utåtriktad. Du märker att människor dras till dig och du njuter av känslan att vara populär. På kvällen träffar du gärna vänner och umgås under mer lättsamma former.

Vattumannen 20/1-18/2

På fredagen föredrar du att mysa tillsammans med familjen framför att vara ute och festa. Efter en lång och intensiv arbetsvecka vill du gärna koppla av i tv soffan med fredagsmys. Bor du ensam kan du bjuda över några nära vänner på filmkväll.

Fiskarna 19/2-20/3

På fredagen är du på toppenhumör. Du gillar att umgås både med dina kollegor och dina vänner. Även om du inte är så produktiv som du skulle kunna vara så får du en hel del gjort. Eftermiddagen bjuder på mer skvaller än arbete. Kvällen kan bli en riktig utekväll om du har energi nog efter arbetsveckan.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons