Dagens horoskop lördag 28/9

27 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lördagen utmanar dig att tänka annorlunda och att våga ta risker. Det blir en dag som går i ett och där det finns en risk att du fattar fel beslut för att du inte stannar upp och funderar ordentligt. Det här också en dag där du får möjligheten att träffa nya, inspirerande människor.

Oxen 20/4-20/5

Även lördagen lägger tonvikten på att vara ute i skog och mark. Det blir en härlig dag som bjuder på en hel del frisk luft och kanske en och annan skattgömma i skogen. De flesta Oxar gillar att plocka både svamp och bär eftersom mat spelar en central roll i alla Oxars liv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen bjuder på vardagslyx. Idag unnar du dig saker. Det kan vara allt från god mat, att gå på bio eller köpa något fint till hemmet. Det blir en mysig dag som ger dig en massa energi. Idag träffar du en vän som har ett saftigt skvaller att dela med sig av.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen vill du utmana dig själv fysiskt. Det kan vara att springa lite längre, träna lite hårdare eller ta en riktigt rask promenad tidigt på morgonen. Det blir en härlig dag där endorfinerna ger dig en rejäl kick från din hårda träning. På kvällen anser du att du är värd det där lilla extra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Om du vill ha en utekväll den här veckan då passar lördagen bäst. Du är utvilad, full av energi och väldigt social. Det här är en dag då du gärna börjar småprata med främlingar. Din spontanitet och charm är smittsam så kvällen kommer garanterat bli minnesvärd.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag har du många järn i elden och som Jungfru kan du bli lite stressad av att det är så mycket. Du vill gärna göra en sak i taget, men dagens uppgifter kräver simultanförmåga. Du får helt enkelt jonglera med alla bollar i luften samtidigt. Kvällen bjuder på roliga nyheter.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen ser ut att bjuda på kalas, fest eller party. Lite beroende på vad som firas så kan det vara allt från lugnare tillställning till en glittrande kväll som varar långt in på småtimmarna. Det här är en dag då förberedelserna för kvällen är nästan lika roligt som själva kvällen.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag svallar känslorna högt. Det kan vara både passion eller bara att du är allmänt lättrörd. Det är mycket vatten i ditt horoskop och det gör att du är extra nära dina känslor. Det finns en hel del glädje men också stråk av både ilska och sorg den här dagen. Kvällen blir överraskande kul.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Lördagen blir en dag fylld av möjligheter. Du njuter verkligen av att kunna göra roliga aktiviteter tillsammans med vänner eller familj. Den här dagen handlar delvis om att bryta invanda mönster och att testa på nyheter. Kvällen för med sig intressanta skvaller.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen bjuder på extra allt. Härligt humör, underbara vänner och annorlunda aktiviteter. Idag testar du på saker som du vanligtvis skulle välja bort. Du vill verkligen njuta av livet och leva i nuet. Idag träffar du en person som verkligen lyckas charma dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen handlar om att ta in information och lära sig nya saker. Du kanske är på en kurs eller så testar du på en ny hobby. Det är mycket att ta in så här i början, så det är bra om du är utvilad. Kvällen bjuder på många skratt och en hel del god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Har du familj eller en partner spenderar du gärna dagen och kvällen med hen/dem. Är du singel så kan du samla dina vänner hemma hos dig eller bjuda in dig själv till en myskväll. För dig handlar den här dagen om att njuta av nuet och inte vara särskilt aktiv.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons