Dagens horoskop söndag 29/9

28 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Söndagen kretsar kring familjen och kring att planera en semester eller miniweekend. Du vill ha något att se fram emot den här hösten. Som vårtecken kan Väduren bli lite grinig när ljuset försvinner. Du blir tröttare och din trötthet färgar av sig på ditt humör.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen bjuder på en utflykt och en rolig överraskning. Det kan vara att du besöker en släkting eller vän som bor lite längre bort eller så har du ett mer kulturellt mål i sikte. För dig är det viktigaste att komma hemifrån. Det blir en social och mysig dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det har varit knepigt att få ihop schemat i vardagen och den här söndagen tvingas du eller du och din familj att tänka lite annorlunda. Du utmanar vanliga normer till förmån för ett sätt att hantera vardagen som passar dig eller dig och din familj bättre. Du är inte rädd för att sticka ut.

Kräftan 21/6-22/7

Även söndagen handlar om fysiskt arbete, men nu kan det vara mer slit i hemmet. Du kanske funderar på att flytta om möbler eller börja renovera. För dig blir det en kombination av kreativitet och hårt arbete, den bästa av tvär världar helt enkelt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om att dra igång projekt i hemmet. Du är den där typen av person som kan få för dig att måla om köket bara för att du inte har något bättre för dig. Idag påbörjar du ett ganska ogenomtänkt, men roligt projekt i hemmet. Se bara till att det finns tid att avsluta det du påbörjat.

Jungfrun 23/8-22/9

Den här dagen handlar om att mysa med vänner och shoppa. Du behöver komplettera din garderob eller något i hemmet inför hösten. Kan du kombinera dagen med en brunch och att shoppa så är du verkligen på topp. God mat, vänner och lyx är något för dig.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen handlar om att vila och ta det lugnt. Du flyr gärna ut i naturen och då helst skogen som ger dig det inre lugn du behöver för att komma i balans. Det blir en dag du tänker mycket på livet i allmänhet och din framtid i synnerhet.Kvällen bjuder familjemys.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag kommer det in jord och stabiliserar dina känslor något. Det blir en lugnare dag där du känner dig mer harmonisk. Mycket den här söndagen handlar om familjen och att göra saker ihop. Idag får du även möjligheten att imponera lite extra med din skicklighet inom ett visst område.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag finns det möjlighet till att starta upp ett nytt projekt i hemmet. Du kan vara både fantasifull och kreativ när du är på det humöret och det är du idag. Under eftermiddagen försöker du hinna med att träffa en vän eller släkting som du inte ser så ofta.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir lika lättsam och härlig som lördagen. Du njuter av livet och du tar dagen lite som den kommer. Stenbocken brukar vara väldigt mycket rutinmänniska, men av någon anledning har du släppt lite på det där fyrkantiga tänkandet och försöker bli lite mer impulsiv.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du gärna tillsammans med en äldre släkting. För dig blir det en paus i all stress. Ni kopplar av tillsammans, pratar och fikar. Det blir en skön och lång eftermiddag som samtidigt går väldigt fort. På kvällen får du nyheter från någon som bor utomlands.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill avsluta veckan på topp och det gör du genom att skämma bort dig själv. Hur du skämmer bort dig beror till stor del på vad du tycker är lite extra lyxigt. Det kan vara allt från en brunch till en shoppingdag med dina vänner. För vissa Fiskar kan en massage eller en SPA dag vara den ultimata lyxen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons