Dagens horoskop måndag 30/9

29 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan i ett lugnt, nästan sävligt tempo. För att vara ett hetsigt eldtecken så kan du periodvis komma in i en betydligt mindre fartfylld period och det gör du under måndagen och tisdagen. För dig handlar måndagen om att göra det du ska och att inte låta yttre faktorer rubba ditt inre lugn.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra måndag där du faktiskt känner att du har koll. Du jobbar med en eller flera positiva kollegor och deras glada energier smittar av sig på dig. Du har mycket att göra, men inte mer än att du hinner med. Kvällen bjuder på hemmamys och en välbehövlig egentid.

Tvillingarna 21/5-20/6

Som Tvilling är du oftast mer snabb än noggrann. Du tröttnar fort om du måste pilla med en massa detaljer. Idag får du draghjälp av Jungfrun och det får dig att snöa in på just detaljer utan att tröttna. Du blir nästa pedantisk i din strävan att nå perfektion. Kvällen handlar om en lögn.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen ger dig stabilitet och du står stadigt med båda fötterna på jorden när det stormar friskt omkring dig. Normalt sett är du känslig av naturen och kan bli upprörd när det är mycket konflikter i din omgivning. Idag så fokuserar du på ditt och struntar i alla andra.

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite försiktig under måndagen, något som du inte brukar vara. Du tar det säkra framför det osäkra och du skyndar långsamt särskilt i delikata frågor som rör jobbet. Privat är du mer tillbakadragen än vanligt idag, du behöver få tid för dig själv och för dina tankar.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är det dubbel Jungfru i ditt tecken vilket gör dig mer analytisk och väldigt praktisk. Du är allt annat än impulsiv, du låter dina beslut få växa fram stillsamt utan att skynda på processen. För dig är det viktigt att du fattar rätt beslut från början.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en stabilitet hos dig idag som inte är så vanlig hos den flyktiga Vågen. Du känner dig säker på dina beslut och du styr din dag med stadig hand. Idag är det också en bra dag för större inköp såsom bostad, bil eller kanske en semesterresa.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du otroligt fokuserad och du går verkligen in för de uppgifter som ligger på ditt bord. Mycket den här dagen handlar om att planera framåt. Du gör upp planer för din närmaste framtid parallellt med att du sätter upp mer långsiktiga mål. Kvällen bjuder på nyheter.

Skytten 22/11-21/12

Som Skytt brukar du ta dig an de flesta dagar med mer entusiasm än eftertänksamhet. Idag är det tvärtom. Din naturliga positiva attityd är något dämpad men din logiska sida är knivskarp och den hjälper dig när du hamnar i tuffa val den här dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under en längre tid har du sagt att på måndag ska jag börja med nya goda vanor, men sedan har livet kommit emellan. Idag tänker du inte acceptera några dåliga ursäkter från dig själv. Du behöver rutiner, träning och bra mat för att själv må bra så idag lägger du upp en plan för de närmaste veckorna.

Vattumannen 20/1-18/2

Efter att ha haft väldigt olika uppgifter på ditt arbete så börjar dina nya rutiner sätta sig. Särskilt Vattumän som jobbar hemifrån kan ha ett behov av att komma in till kontoret/jobbet just på måndagar för att starta upp veckan tillsammans med sina kollegor. Idag väntar trevliga nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan med ett starkt självförtroende och en vilja att göra rätt. Du är ihärdig och målfokuserad. Att jobba med dig i grupp är ett rent nöje eftersom du driver på dig själv hårdare än någon annan. Kvällen handlar om att röra på sig, gärna i en träningsform med andra deltagare.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons