Dagens horoskop måndag 7/10

06 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är det dubbel påverkan från eld vilket ger dig en rejäl kick med energi så här i början av veckan. Mycket talar om att du vill dra igång projekt, både på jobbet och i hemmet. Det blir en rolig dag, särskilt om du kan aktivera dig med saker som du tycker är intressanta.

Oxen 20/4-20/5

Det händer mycket i ditt liv, främst i skolan eller på arbetsplatsen, men det kan också vara förändringar i din privata situation. Oxar är sällan en vän av förändringar, inte ens de som är bra för dig. Du behöver tid att acceptera och acklimatisera dig till det nya. Var snäll mot dig själv när du känner dig stressad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag finns det en iver att sätta igång med saker hos dig. Du gillar verkligen fart och fläkt, men risken är att du slarvar med detaljer för att du vill vidare till nästa intressanta uppdrag. Kvällen handlar om att diskutera en fråga som rör din framtid med en vän eller familjemedlem.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag får du in en rejäl portion energi i ditt horoskop och det hjälper dig att sätta igång med både arbetsuppgifter och privata projekt. Det blir en dag då du driver på dina projekt för att de ska få en bra start den här veckan. Du gillar känslan av att ligga steget före. Kvällen fokuserar på rörelse.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du på ett väldigt gott humör. Det finns en vilja hos dig att engagera dig i olika projekt, både dina egna och andras. Vissa vänner/kollegor kan tycka att du lägger dig i lite väl mycket, men din charm och din positiva inställning gör att du är lätt att förlåta.

Jungfrun 23/8-22/9

Som Jungfru kan du vara lite reserverad, nästan blyg när det kommer till nya människor, men inte idag. Du har en stark påverkan från Skytten och den gör dig social och utåtagerande. Du har lätt för att småprata med vilt främmande personer både i ditt arbete och privat.

Vågen 23/9-22/10

Vågen brukar vara ganska velig av dig så därför kan en del personer höja på ögonbrynen när du dag uppvisar en beslutsvilja som nästan gränsar till impulsivitet. Du har lätt för att bestämma dig både i stort och smått och det har du elden i ditt horoskop att tacka för.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du väldigt impulsiv och du gör saker utan att tänka dig för först. Värst blir det om du fattar avgörande beslut eftersom det kan röra sig om saker som du ångrar efteråt. Det som är bra är att du har mycket energi den här måndagen, det gäller bara att använda den rätt.

Skytten 22/11-21/12

Du har mycket eld och en dubbel påverkan från Skytten i ditt tecken den här måndagen. Det gör dig väldigt driven och du forcerar nästan fram ditt arbete och dina projekt. Det här är en dag som passar illa till all form av pilliga uppgifter eftersom du inte har särskilt mycket tålamod.

Stenbocken 22/12-19/1

Du känner lite ångest för att du inte gjort så mycket nytta i helgen så du sätter ribban högt idag. Som tur är finns det mycket energi i ditt horoskop som du kan dra nytta av när du genomför dagens planering. Ett möte med en ny person har fått dig att förändra vissa planer framåt.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen blir en väldigt lång och bitvis seg dag, särskilt om du jobbar på kontor eller liknande. Här gäller det att vara noga med både mat och sömn så att du orkar behålla koncentrationen genom hela dagen. Kvällen bjuder på motion och massor av frisk luft.

Fiskarna 19/2-20/3

Du träffar en ny kollega eller granne för första gången idag och du bildar dig en ganska stark uppfattning om den här personen. Du brukar inte vara fördomsfull, men något i den här personens utstrålning får dig att resa ragg. Du tycker att hen är lite av en besserwisser.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons