Dagens horoskop tisdag 8/10

07 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen kan du upplevas lite som grälsjuk av din omgivning, du startar gärna diskussioner och du vägrar att vika ned dig om det visar sig att du har fel. För dig handlar det egentligen inte så mycket om vem som har rätt eller fel som om att försöka vinna en diskussion oavsett ståndpunkt.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen introduceras en ny person i ditt liv, troligtvis rör det sig om en kollega men det kan även vara en granne eller en ny person i en grupp som du är med i. Du har lovat dig själv att inte vara dömande så du gör ditt bästa för att ge hen en chans innan du bestämmer dig för vad du tycker om hen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag har en eller flera viktiga möten att passa och det finns en risk att du bli sen till ett eller flera av dem för att du inte planerar dina resor ordentligt. Du avskyr att vara tidigt så du planerar ofta med minsta möjliga marginal. Idag finns det en risk för både tekniska problem och trafikköer, så var ute i god tid.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du mer impulsiv än du brukar vara. Kombinationen känsloladdad Kräfta med eld gör att du lätt fattar hastiga beslut och säger saker utan att tänka dig för. Ibland kan ocensurerad ärlighet vara uppskattad medan andra gånger kan dina tankar behövas filtreras lite.

Lejonet 23/7-22/8

På tisdagen är du väldigt shoppingsugen och det kan hända att du gör inköp av saker som du egentligen inte behöver. Det är just ett av problemen med kombinationen mycket eld och Lejon, du kan bli lite pryltokig och impulsiv. Kvällen handlar om att ta ett initiativ.

Jungfrun 23/8-22/9

Även under tisdagen är du väldigt utåtriktad. Det här är en bra dag att göra affärer på eftersom ditt varma sätt och dina argument är övertygande och förtroendeingivande. Idag knyter du även värdefulla kontakter för framtiden.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en massa positiv energi i ditt horoskop och det tar du tillvara på idag. Du sätter igång både arbete och processer som du vanligtvis undviker för att de är så långtråkiga, men idag tycker du det är utmanande snarare än trist. Även under kvällen har du mer ork än vanligt.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du är på gott humör den här tisdagen. Du är energisk och vill mycket. Det som kan vara lite jobbigt är att du har svårt att fokusera på en sak i taget. Du tenderar att påbörja saker lite här och där och då blir det svårt att hålla koll på vad det är du egentligen gjort.

Skytten 22/11-21/12

Även tisdagen innehåller en massa eld vilket gör dig både passionerad och driven i det mesta. Det här är en bra dag för alla former av tävlingar eftersom du har extra mycket tävlingsinstinkt idag. Du är kanske inte en bra förlorare, men du är en utmärkt vinnare.

Stenbocken 22/12-19/1

Även tisdagen blir en intensiv dag då du fokuserar mycket på ett projekt i hemmet, arbete eller studier. Du har ett högt tempo genom hela dagen och det gör att du inte orkar med en allt för sen kväll. Har du möjlighet avsätter du tid till träning eller annan fysisk aktivitet.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen handlar om konflikt och om att bemöta personer som har svårt att lyssna. Det handlar om kollegor eller bekanta som är alldeles för självupptagna för att kunna ta in vad någon annan säger. Under kvällen pratar du med en yngre släkting om hens framtidsplaner.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tvingas du in i någon form av samarbete med den person du träffade igår. Det blir en knagglig inledning på er relation men undan för undan så börjar du ändra uppfattning om den här personen. Du inser att du kanske var lite snabb att döma hen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons