Dagens horoskop onsdag 9/10

08 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även onsdagen inbjuder till diskussioner, men idag är du inte lika tävlingsinriktad. Du tycker snarare att det är roligt att formulera sig väl, oavsett om det sker verbalt eller i skrift. En bra dag att skriva dagbok, uppsatser eller annat som kräver ett genomtänkta språk. Kvällen bjuder på ett häftigt möte.

Oxen 20/4-20/5

Idag jobbar du gärna i skrift. Du tycker om att formulera dig väl och det gör du bäst när du skriver ned dina tankar. Ibland kan Oxen vara lite klumpig när hen uttrycker sig så därför kan det vara enklare med skrift. Då får du möjlighet att tänka efter först. Kvällen handlar om en idrott eller att röra på sig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag ska du försöka få fram en idé till en kollega eller chef/mentor. Det är bra om du övar på det du ska säga eftersom hen har begränsat med tid, och du vill verkligen visa hur du tänker. Kommunikationen är A och O och den brukar finnas naturligt hos dig, men idag dämpas den sidan något av jord.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen jobbar du gärna själv. Du har svårt för grupparbeten och då särskilt projekt där någon annan säger åt dig vad du ska göra. Du har inget emot att stå för dina misstag men du vill inte behöva dela ansvaret för fel som någon annan har gjort. På kvällen hör du av dig till någon du saknar.

Lejonet 23/7-22/8

Idag kommer det in stabil jord i ditt tecken och det gör dig mer praktisk och mindre impulsiv. Ska du fatta ekonomiska beslut bör du göra det antingen under onsdagen eller torsdagen eftersom det är nu som du tänker mer logiskt och mindre med hjärtat.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag jobbar du i grupp eller i ett team och det gäller för dig att anpassa dig lite efter andra personer, något som du kan tycka är jobbigt. Jungfrun är lite av en ensamvarg så det är svårt för dig att hålla tillbaka , både när det kommer till åsikter och till handling.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du väldigt mycket här och nu. Du tänker varken fram eller ältar det som varit. Oavsett vilka aktiviteter du ägnar den här onsdagen åt så är du väldigt fokuserad på det du gör. En nära vän eller chef kommer med goda nyheter under eftermiddagen.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag väljer du dina ord med omsorg. Du uttrycker dig väl och du är duktig på att göra dig förstådd även i de mest tålamodskrävande situationer. Det här är också en dag då du gärna lär känna nya människor. Du tycker det är roligt med socialt umgänge och att småprata spontant.

Skytten 22/11-21/12

Idag har du en ganska het diskussion med en auktoritär person. Det kan vara en chef, en lärare, en mentor eller någon annan som du ser upp till. Du känner att den här personen har svikit dig på något sätt och idag vill du reda ut vad det är som egentligen hänt.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag kommer det in jordenergier från ditt eget tecken och det får dig att dra ned tempot rejält. Även om du fortfarande är produktiv så satsar du mer på kvalitet än kvantitet. Idag får du en överraskande inbjudan från en person som du inte känner så väl.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag ställs du inför två alternativ som båda har många fördelar och en del nackdelar. Här gäller det att kunna väga saker mot varandra för att hitta det bästa alternativet för dig. Det är ett intressant och bitvis utmanande dilemma som du tampas med.

Fiskarna 19/2-20/3

Även onsdagen handlar om att samarbeta och att hitta gemensamma värdegrunder. Du inser att du faktiskt är mer lik vissa personer än du trott. Ni brukar börja era diskussioner i varsin ända, men efter ett tag så kommer ni fram till samma sak. Det är mest utgångspunkten som skiljer er åt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons