Dagens horoskop torsdag 10/10

09 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag håller du dig lite för dig själv. Oavsett om du arbetar på en arbetsplats eller vistas i hemmet så känner du ett behov av att dra dig undan. Du behöver tid att kunna fokusera på ditt utan att bli avbruten. Under dagen kan en släkting eller vän komma med en inbjudan.

Oxen 20/4-20/5

Det blir dubbelt med jord i ditt tecken idag och det gör dig väldigt envis. Du kan både vägra att samarbeta eller säga tvärt nej till ett nytt förslag. Idag vill du vara den som bestämmer oavsett om det är på jobbet eller hemma. Du vill gå din egen väg helt enkelt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag tar du dig an praktiska och kreativa saker. Du vill visa upp din konstnärliga sida och det gör du bäst genom att arbeta med dina händer. Du får stabilitet och en hel del bra idéer från Stenbocken. Idag kan du också få ett positivt besked som rör din lön eller andra pengar.

Kräftan 21/6-22/7

Även torsdagen handlar om att arbeta och agera självständigt. Du har en härlig inställning till det mesta som har med både arbete och hobbies att göra, men du föredrar att få snö in på dina projekt utan inblandning från någon annan. På kvällen väntar ett besked av något slag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen passar bra till kreativt, praktiskt arbete. Du gör gärna saker fysiskt snarare än att jobba vid en dator. Måste du ändå jobba med papper eller liknande så strukturerar du upp ditt arbete på ett föredömligt sätt. Du får beröm av en chef eller mentor idag.

Jungfrun 23/8-22/9

Den här dagen genomgår du antingen en utbildning eller lär dig nya saker inom ett område som du inte är bekant med sedan tidigare. Det kan vara en fysisk kurs eller studiedag men det kan också röra sig om digital utbildning. Oavsett så bryter dagen lite mot ditt vanliga mönster och det tycker du är kul.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som vanligtvis är väldigt lätt att komma överens med. Du brukar sällan envisas med att driva din egen linje, men det gör du idag. När din medarbetare kommer med motförslag så sätter du dig på tvären. Kvällen handlar om kärlek eller en förälskelse.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du ovanligt kreativ. Du tycker att det är roligt att plocka fram din konstnärliga sida och låta den få ta över på arbetet eller i projektet. Det blir en rolig dag där du gör lite ovanliga saker och där du lär dig mycket nytt. Kvällen bjuder på skvaller.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen handlar om två saker. Om att få vara kreativ i ditt sätt att uttrycka dig och om att lära dig nya saker. Det är en dag som bjuder på en kurs eller en möjlighet att få testa på nya uppgifter. På kvällen finns en vän eller bekant som behöver din hjälp.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag vill du testa något nytt och det blir en utmaning för ditt traditionella sätt att tänka. Samtidigt som du försöker att kliva ur din bekvämlighetszon så söker du dig gärna till uppgifter eller utmaningar som du känner igen. Det blir därför en ganska blandad men rolig dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Vattumannen brukar vara bra på att komma med annorlunda och kreativa lösningar på problem. Du är en bra ledare men även en bra gruppmedlem när det kommer till både vänskapskretsen och arbetet. Idag får du användning för just de här sidorna av din personlighet.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag säger eller gör en person något som gör dig rasande, men som situationen ser ut så tvingas du hålla masken. Du kan inte visa hur upprörd du blir och det kostar på. På kvällen är det en vän, sambo eller familjemedlem som får lyssna på dina upprörda åsikter.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons