Dagens horoskop lördag 12/10

11 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att leda och fördela arbete. Det kan vara hemma eller på en arbetsplats. Du kanske är engagerad i en fritidsverksamhet där du gärna tar kommandot. Oavsett vilka projekt du engagerar dig i idag så kombinerar du din drivkraft med att vara lyhörd.

Oxen 20/4-20/5

På lördagen är du mer bekväm. Då umgås du gärna med din närmaste över en bit mat. Mycket i Oxens liv kretsar kring måltider. Du älskar troligtvis att laga mat och du samlar gärna din vänner eller familj kring något gott, rustikt och hemlagat. Idag får du höra en massa smaskigt skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen uppmuntrar dig att vara utomhus eller göra ett miljöombyte. Oavsett om du gör en utflykt eller en lite längre resa så kommer du må bra av att se andra saker än hemmet. Du behöver den här energikicken för att klara av att du går mot allt mörkare dagar och en stressigare vardag.

Kräftan 21/6-22/7

Mycket den här helgen kretsar kring familjen eller kring personer som du står nära. Det blir en helg där du räcker ut en hjälpande hand men där du också får mycket kärlek tillbaka. Lördagen är den dag som passar bäst till fysiska aktiviteter. Då är du gärna utomhus eller tränar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Lördagen handlar om att vara noggrann, något som knappast är din specialitet. Du gillar hellre fort och slarvigt än långsamt och noga. Det grundar sig i att du som person har lätt för att tröttna på saker som tar för lång tid, oavsett inom vilket område. Tålamod är inte din starkaste sida.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag tar du en paus från alla måsten. Oavsett om det gäller arbete, att fixa hemma eller att ställa upp för en förening eller liknande så säger du nej. Du behöver en dag där du kan få göra det du känner för oavsett om det är en hobby, fysisk aktivitet eller bara hemmamys.

Vågen 23/9-22/10

Idag mår du bra av att komma hemifrån. Idealet är en weekendresa men en dagsutflykt eller bara utomhusvistelse funkar det med. Har du möjlighet tillbringar du så mycket tid du kan med dina nära. Det blir en dag som handlar om att ladda ny energi.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en vän eller släkting som du har lovat att hjälpa idag. Det här är en ganska krävande person som inte riktigt förstår när hen begär för mycket, men du älskar hen och har överseende med den sidan av hens personlighet. Kvällen blir mysig snarare än aktiv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill gärna diskutera saker idag. Det kan vara med familjemedlemmar eller dina vänner. Det blir en rolig dag då ett intellektuellt utbyte står högt på agendan. Du lever upp de här dagarna när du känner att du både lär dig nya saker och kan lära andra saker som du är bra på.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag laddar du för en fest, middag eller ett firande av något slag. Det kan även vara en utekväll med kompisarna som lockar. För dig handlar mycket av dagen om att förbereda kvällen. Kvällen blir rolig, annorlunda och bjuder på många härliga skratt. Räkna med en sen kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag ser det ut som om du har gäster eller är bortbjuden. Det blir en trevlig och social dag där familj och vänner står i centrum för din uppmärksamhet. Idag låter du även din kreativitet få flöda fritt, särskilt när det kommer till saker som har med matlagning eller underhållning att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Under lördagen vill du tänja lite på dina gränser och du försöker få med en släkting eller vän. Hen är inte lika pigg på att testa något nytt som du är. Du måste verkligen välja dina ord med omsorg, om du ska lyckas övertyga hen att följa med.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons