Dagens horoskop söndag 13/10

12 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag tappar du helt lusten att göra saker. Det här blir främst en dag då du hämtar energi och vilar upp dig. Har du saker inbokade så är du frestad att ställa in, men troligtvis kommer du att gå ändå eftersom du lovat. Om du bara kommer iväg så blir det trevligt.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen har du inga speciella aktiviteter inplanerade så du ägnar troligtvis dagen åt en hobby eller att vara ute i naturen. För dig handlar söndagen om att hämta energi och det kan du göra såväl i skogen, på gymmet som hos en vän eller släkting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag vänder du blicken inåt och rannsakar dig själv. För dig är det viktigt att då och då stanna upp och fundera på om du valt rätt väg i livet. Det behöver inte vara så dramatiskt som livsval, du kan även fundera över mindre förändringar och nya erfarenheter.

Kräftan 21/6-22/7

På söndagen tar du det lugnt. För den rastlösa Kräftan är det svårt att ha en hel dag till att göra ingenting, men ibland kan det vara bra att inte ha en massa planer, utan bara ta dagen som den kommer. Vissa yngre Kräftor kanske till och med väljer att tillbringa hela dagen framför tv eller i sängen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen finns det utrymme för kreativitet och att vara spontan. Det här blir en dag då du verkligen blommar ut. Du älskar att låta din konstnärliga sida få komma fram. Under dagen möter du en person som inspirerar dig med sitt sätt att leva sitt liv.

Jungfrun 23/8-22/9

När det kommer till att leva nyttigt är Jungfrun, liksom de andra jordtecken, en periodare. Även om du gillar känslan av att träna och äta hälsosamt så brukar din lite latare sida och din förkärlek för god och fet mat ta överhand mellan varven. Idag är en dag då du återigen påbörjar dina goda vanor.

Vågen 23/9-22/10

Även söndagen kretsar kring miljöombyte. Idag kan det vara så enkelt som att du hänger hemma hos en vän eller en släkting istället för att vara hemma. Du kan också testa lite kulturella utflyktsmål såsom museum, gallerier eller liknande. Det blir en intressant dag där du lär dig mycket nytt.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Även om söndagen till stor del fokuserar på att hjälpa andra så finns det en del tid över till att göra saker som du tycker är roliga. För dig blir det en ganska blandad dag där du både arbetar fysiskt och är kreativ, men det är också en dag då du ser till att få tid över till att bara vila och ta det lugnt.

Skytten 22/11-21/12

Söndagen kretsar kring fysisk aktivitet. Du mår bra av att röra på dig. Helst är du utomhus om vädret samarbetar. Frisk luft och fysisk aktivitet får dig att tränga undan bekymmer och oroliga tankar. Dagen handlar även om ett ekonomiskt val som du är på väg att göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Du skulle behöva få sova ut ordentligt den här söndagen, men det finns en risk att du har barn, djur eller familj som kör upp dig tidigt. Resultatet blir att du är seg under större delen av dagen. Även om du är trött så ser du till att unna dig det bästa, vilket gör det till en riktigt mysig avslutning på veckan.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har fått en ny passion i ditt liv och som vanligt när du har ett nytt intresse så blir du ganska uppslukad av det. Söndagen handlar om att testa på och utveckla just det här intresset. Du får även möjligheten att testa något helt nytt och annorlunda. Dagen bjuder även på information

Fiskarna 19/2-20/3

Du brukar vara bra på att anpassa dig, men idag tar det emot lite när du tvingas att rätta dig i ledet. Du har egna idéer om vad du vill göra men du blir nedröstad av alla andra. Du kan välja att antingen följa med gruppen eller gå din egen väg. Man måste inte göra allt ihop.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons