Dagens horoskop onsdag 23/10

22 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även under onsdagen så känner du en oro och en ängslighet som inte brukar finnas hos dig. Just nu är alla de stora planeterna i retrograd vilket kan påverka din sinnesstämning. Normalt sett brukar du inte vara så känslig för den här typen av påverkan, men Kräftans tecken stärker din mottaglighet.

Oxen 20/4-20/5

Även om du främst är en vårmänniska så älskar du hösten när den bjuder på vackra dagar med solsken och krispig luft. Du samlar energi för den långa mörka period som kommer och det gör du med fördel utomhus. Onsdagen handlar om att komma ut i naturen och hämta kraft.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag finns det ett inslag av tävling i ditt horoskop. Det kan röra sig om allt från en idrottslig utmaning till kortspel i hemmet. Oavsett så är vinna eller försvinna ett faktum. Du lägger mycket prestige i att leverera den här dagen. Idag får du också möjligheten att träffa en ny mentor eller chef.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag ställs det höga krav på dig, särskilt av en chef, mentor eller annan auktoritär person. Du kan vara ängslig för att göra fel så det blir knappast bättre när du känner att du inte riktigt räcker till, något du kan uppleva idag. Lita på dig själv och på dina kunskaper, du kan mer än du tror.

Lejonet 23/7-22/8

Idag försöker du lära dig av en kollega och även lära ut saker till hen. Det blir ett ömsesidigt utbyte och för dig är det viktigt att kunna samspela på det här sättet. Du är social och trivs bäst när du umgås eller arbetar med andra personer. Även om du tror att du uppskattar att vara själv så gör du egentligen inte det.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag har du möjligheten att kliva ur boxen och göra något lite annorlunda. Som de flesta jordtecken så är inte Jungfrun särskilt pigg på att lämna sin komfortzon, men ibland känner till och med du att du skulle må bra av att utmana dig själv. Under kvällen kan en diskussion om pengar bli lite infekterad.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Även onsdagen handlar om gruppdynamik och socialt samspel. Även om du känner dig vassare idag så är du inte lika inkännande som du brukar vara. Håll en låg profil och iaktta de andra personerna så kommer allt att bli bra. Dagen handlar också om en vän med kärleksproblem.

Skorpionen 23/10-21/11

Onsdagen handlar om att smälta de nyheter som du fått och att hitta ett positivt sätt att se på situationen. Du kan bli arg och uppgiven, men bara för en kort stund. Som Skorpion hittar du alltid nya vägar, du är en mästare på att öppna ett fönster varje gång en dörr stängs.

Skytten 22/11-21/12

Även under onsdagen upplever du en utökad känslighet, men idag kan du hantera den bättre. Det som är positivt är att du även får en ökad empati och emotionell inlevelse vilket kan underlätta i konflikter eller om du ska jobba i en grupp. Kvällen handlar om ett intresse eller en hobby.

Stenbocken 22/12-19/1

Det har varit mycket den senaste tiden och du behöver få ventilera dina tankar och känslor med någon som du är nära, helst en familjemedlem. Det viktigaste är att det är en person som är hundra procent på din sida och som alltid tar ditt parti. Du behöver få medhåll idag.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

På onsdagen har du möjlighet att presentera en idé eller vision som du har för en chef eller mentor. För dig är det inte bara viktigt med feedback, du vill också visa på att du behöver en förändring för att må bra. Under dagen väntar nyheter som kan hjälpa dig i ditt kommande beslut.

Fiskarna 19/2-20/3

Under onsdagen är det mycket natur, djur och vänskap i ditt horoskop. För de Fiskar som inte kan vara utomhus så är det viktigt att ta till vara på de tillfällen som det går att komma ut. Du kanske promenerar till jobbet, går ut på lunchen eller lägger ett par timmar på utomhusaktiviteter efter jobbet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons